Pomoć: Samsung S8000 Jet ili Nokia 5630

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
allex
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pet, 03. Sep 2010. 08:45

Pomoć: Samsung S8000 Jet ili Nokia 5630

Post od allex »

Pozdrav društvo.
Kao što vidite, ima problem... :dry:

Kao što naslov kaže, Samsung S8000 Jet ili Nokia 5630. Oba telefona sam analizirao na raznim sajtovima, čitao različite review-e i ne znam šta mi je činiti. Znam da je ovaj prvi skuplji za oko 8000.00 RSD i postoji realna šansa da čak sakupim i toliko, ali SAMO ako zaista vredi dati toliko više. Dakle, znam da Jet ima AMOLED ekran i 5MP kameru, ali je kao što se zna - DUMB telefon. Sa druge strane, iskren da budem, meni ni ne treba smart telefon, ali ako taj dumb ima dosta fukncija, a Jet ima. Među bitnijim stvarima su mi: pouzdanost, wifi, document viewer, html, kvalitetan zvuk i jaku bateriju. Znam da je to mnogo. Kao što znam da sve to zajedno dosta troši bateriju. (možda neko treće rešenje u ovom rangu, neki qwerty?). Nokia 5630 koliko vidim, ima lošiju izdradu, ali fin po funkcijama i izdržljivosti...ali skoro da ga i nema više, a i cena mu strmoglavo pada...sve to govori o njegovom `uspehu` na tržištu....uh, ne znam šta mi je činiti... :(

tomas.hokenberi
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
:: Samsung GalaxyNote20

Post od tomas.hokenberi »

allex, ako ti zaista ne treba "smart" telefon i neces da se petljas instaliranjem aplikacija, vec zelis "feature phone" sa cijim ces setom mogucnosti biti zadovoljan, onda slobodno kupi S8000 Jet.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB

znemanja
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
:: Samsung S20 Ultra
:: Samsung A52

Post od znemanja »

allex, Takođe preporučujem S8000 Jet, fin i pouzdan telefon, jeste da nije smart, ali zadovoljava sva što si naveo kao kriterijume.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)

allex
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pet, 03. Sep 2010. 08:45

Post od allex »

Hvala vam. Valjda ću sakupiti dovoljno, s obzirom na to da kupujem isključivo original (originalno full pakovanje, puna garancija, itd...). Koji ti telefon imaš? :-)

Odgovori