Eh kakva smo nacija, samo da nadjemo razlog za svadju....paprike-paprike ili krompir za krompir
Da se vratimo na temu. Ja sam dugo citao i razmisljao koji da uzmem od ova dva. Uzeo sam Wave iz par razloga. Ima jaci hardver od Desire (malo ali dovoljno) i pri tome mislim na neuporedivo bolji ekran(a sad tek jer nemas vise sa amoled da kupis vec sa sony-jevim superlcd) i velicina istog koja mi vise odgovara jer lepse mi lezi u ruci i lakse kucam poruke nego kod Desire(mada mi je tu favorit legend), kamera je isto bolja dosta pogotovo video snimak koji je trenutno jedan od najboljih na trzistu. Baterija koja duze drzi. Muzicki chip koji je bolji od Desire i samim tim je i kvalitetnija muzika(odusevio sam se kad sam pustio jer su odradili dobar posao pogotovo sa ekvilajzerima i 5.1 sistemom)Izgled je bar meni mnogo lepsi na samsungu jer su ga uradili stilski i nema ko se nije odusevio kada ga pogleda. Noviji je telefon i napravljen je da parira Desire-u i slicnim. I na kraju imao sam ga u Telenoru preko paketa za duplo manje para nego za Desire a i Desire ne znam ni da li ce dobijati vise.
Mane? Pa trenutno kao manu naglasavaju jedino sto ima taj Kies program za sinhronizaciju koji zeza svako malo ali to nema veze sa samim uredjajem.
Druga nazovi mana je sto nije android ali ne znam sto bi i morao da bude. Ajde da damo sansu i Badi jer Samsung je ogromna korporacija i oni ce sad ulagati u Badu koji kao sistem uopste nije los. Ne znam sto traziti namenski gresku ili nedostatak kad jos nije ni zaziveo!!?? Trenutno ima oko 2000+ aplikacija sto nije lose za par meseci. Samo na nasem reonu je oko 800 cini mi se i sve su free.
A i ljudi, ovo je telefon koji sluzi za TELEFONIRANJE i tu je kvalitet razgovora odlican a usput je odlican za muziku, net, kameru i igrice.....pa sta cete vise? Da vam zove taksi pritiskom na jedno dugme ili da vam meri puls?...e to je vec izmisljanje krive Drine i za to imate Android.
BTW bio sam ubedjen da cu uzeti Desire....

al eto