Posle 5800?

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
wowzer
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Ned, 02. Nov 2008. 22:42

Posle 5800?

Post od wowzer »

planiram da menjam 5800 za nesto drugo, obavezan wifi, i da nije ona mala tastaturica ili tako nesto, znaci po mogucstvu da je ts, ali da ima fizicku qwerty, i da je ona vrsta ts-a kao da 5800, ne kao na onim drugim, meni je to katastrofa posle 58ice. mislio sam mozda o milestone-u ili neki slican? sta vi kazete? hvalaa :D
Nokia 5800 XpressMusic + 16gb + Sennheiser MX460

znemanja
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
:: Samsung S20 Ultra
:: Samsung A52

Post od znemanja »

wowzer, Motorola Mileston je odličan izbor, android je pravo osveženje posle interfejsa koji postoji na S60v5 platformi.Međutim ako pak želiš da ostaneš na symbina OS-u, prepučujem ti da pogledaš C6, jako dobar model pristupačne cene kao i n97/n97mini.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)

Layne_Staley
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 16. Feb 2006. 18:41
:: iPhone 6 64gb SG
Kontakt:

Post od Layne_Staley »

n97/n97 mini nikako... moj savet ti je da ne ostajes na symbianu.. ako zelis hardversku querty + ts, pogledaj Milestone, ili pak HTC Desire Z ( kada dodje kod nas ).. Mada milestone ako hoces da kupis preko telenora, nacekaces se, ali ozbiljno... Ja sam bas zbog toga odustao, kupio HD2 i posle 2 dana zaboravio na fabricku tastaturu, i ni ne treba mi ... :)
There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't...
-- iPhone 6 space gray, 64 GB --

Marko_NS
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 08. Maj 2009. 18:06

Post od Marko_NS »

Da je ona vrsta touchscreena kao na 5800 tj. rezistivni jer ti je kapacitivni katastrofa posle rezistivnog? Slika
iPhone 4.

Murinho
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sub, 22. Mar 2008. 00:55

Post od Murinho »

realno na kapacitvnom ts je tesko pisati bar na samsung 5700 spica....ne mozes da potrefis slovo nikako...bar za mene je rezistivni ts daleko laksi za upotrebu i ako nema sve napredne funkcije koje ima kapacitivni...
Samsung Galaxy Y Duos + SE k800 + Siemens a50

Layne_Staley
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Layne_Staley »

marko, ti zelis da kazes da je rezistivni bolji ts od kapacitivnog ? ili si se prevario malo ? ili sam ja lud
There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't...

telep
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Okt 2007. 04:23

Post od telep »

Murinho napisao:realno na kapacitvnom ts je tesko pisati bar na samsung 5700 spica....ne mozes da potrefis slovo nikako..
Na kakvo pisanje misliš? Ako misliš na virtuelnu tastaturu onda to najviše zavisi od veličine ekrana, mnogo je lakše kucati na 3.7 ili većem nego na 3.2, mada ja nemam nikakvih problema sa kucanjem.
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

Pazi kad sam i ja mislio da ce mi biti problem da kuckam na 3,2" displeju ali i sa ovim cevapima koje imam bez problema kucam. Ok, ponekad promasim neko slovo ali nije to nista strasno...

wowzer
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od wowzer »

probao sam kapacitivni kod raznih drugarica koje imaju one ts samsunge & co. i ja stvarno ne znam kako ljudi mogu da funkcionisu sa onim XD valjda se naviknu kao i ja na rezistivni. ono mi je stvarno nezgodno imam osecaj kao po nekom staklu da pipam, nemam pojma kako da objasnim to, a i nervira me kad pokusam noktom nesto da uradim i setim se da nee mooo zee :disgust: sacekacu da pogledam ovaj novi htc, da dodju malo reviewi i to, a milestone je idalje favorit :roll:

Layne_Staley
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Layne_Staley »

wowzer, mislim da si malo preterao... kapacitivni je daleko bolji od rezistivnog... znaci bas kao po staklu glatko sve ide kao po ledu.. a to sto ne mozes noktom, musko si sta ce ti nokti :D

Dream Weaver
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 10. Nov 2004. 02:45
:: Xiaomi Mi Max 2

Post od Dream Weaver »

wowzer, sta milsis o HTC Touch Pro2 ima sve sto si naveo, jedino sto je WM a ne android??

Milestone ima capacitive ekran, to znas pretpostavljam?? :? a i vecina novih HTC telefona (da ne kazem svi) ce imai kaptivni ekran 8)
and justice for all...

wowzer
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od wowzer »

Layne_Staley, nemam ja nokte :lol: nego sam navikao nekad na 58ici nekako cudno da "pipkam" i tako ne mogu na kapacitivnom. mozda su ovi ostali drugaciji nego na onim samsunzima, ali meni ono stvarno smeta :roll:

Dream Weaver, i desire z i milestone su kapacitivni, sad vidim :lol: pa dobro, navikao bi se :roll: eventually 8)

Layne_Staley
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Layne_Staley »

wowzer, :lol: :lol: ma veruj mi , ne da bi se navikao, nego bi zaboravio na rezistivne ekrane koliko bi bio zadovoljan posle par dana aktivnog koriscenja.. znam, govorim ti iz iskustva... imam hd2 a devojka s5230 tako da .... :)

wowzer
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od wowzer »

A stilus? :cry:
Pa dobro, verovatno cu da cekam desire z cini mi se da je odlican :oops: A jel nece da se malo onako zakoci slajd posle duzeg vremena? meni se tako na 5300 posle nekog vremena teze izvlacio, znam da nije ista fora, ali samo pitam :D

telep
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Okt 2007. 04:23

Post od telep »

Šta sa stylusom? To je možda trebalo na wm-u i symbianu koji su budženi, na androidu, iOS-u, WP7 ti ne treba stylus jer su pravljeni za korišćenje prstima.
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White

Odgovori