LG GT540 VS. NOKIA C-5
LG GT540 VS. NOKIA C-5
posto razmisljam o kupovini novog aparata do juce sam bio zalepljen za nokiu c-5 preko paketa iz telenora al' videh danas mts-ovu ponudu za lg gt540 pa bi' hteo neke smernice od Vas da cujem , misljenja i kritike , pa izvolite , svako misljenje dobro doslo 

- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
- :: one+ nord2
Lg je skuplji ali ima i prednosti wifi i ako volis tach i android onda je LG za tebe.To je ono sto se moze ovako reci ali kad ga kupis tek tad ces videti dali ti odgovara ali verujem da je sve kako treba.A i ovaj podatak je dobar -Android OS, v1.6, upgradable to v2.1
C5 je symbian i tu se vec sve zna,dobar je i za ono za sta je opremljen radi dobro.
C5 je symbian i tu se vec sve zna,dobar je i za ono za sta je opremljen radi dobro.
serhio011,sorry za off,ali sto bi uzimao LG uz Bel200 kada imas (po meni) bolju i kompletniju tarifu (sa ukljucenim MB u pretplati) za tricavih 50 dinara vise - MixNet M.
Uz taj paket,LG je jeftiniji 1.000 Dinara.
Uzimati neki Android telefon na paket koji nema nijedan MB u pretplati je krajnje diskutabilno,a sto je naj moze da bude veoma skupo.
Nazad na temu,mozda bi nam,(tacnije sigurno) bilo lakse da te uputimo koji od ova dva modela da uzmes kada bi napisao sta najvise koristis i sta planiras da koristis na sledecem telefonu.
Uz taj paket,LG je jeftiniji 1.000 Dinara.
Uzimati neki Android telefon na paket koji nema nijedan MB u pretplati je krajnje diskutabilno,a sto je naj moze da bude veoma skupo.
Nazad na temu,mozda bi nam,(tacnije sigurno) bilo lakse da te uputimo koji od ova dva modela da uzmes kada bi napisao sta najvise koristis i sta planiras da koristis na sledecem telefonu.
Samsung S8,Sennheiser CX300 II
i to sto kazete za cene i pakete , mada mi se telenor cini dosta povoljniji , al' nemaju LG u ponudi=>na temu
sto se tice telefona internet me apsolutno ne zanima , sem ako nije gratis
, sto je , koliko vidim , ostvarivo preko wlan-a , ne znam bas kako funkcionise al' proguglacu malo , al' nije presudan ; gps , koji bi mi svakako koristio , vidim podrzavaju oba modela , sad , ne znam kako ni to funkcionuse , da l' se naplacuje , kako se....sta se.... ; ubacio bi' po neki film i nesto muzike , cisto da se ubije vreme u nekim momentima pa i po neku igru ; sto se tice sms-a i mms-a posaljem i primim po koji , cisto da se ne zaboravi ; sto se tice kamerice vidim rezolucija ista ( al' LG bez blica ) tako da moze i po neka fotka , kad foto aparat nije pri ruci......i normalno osnovna funkcija telefona , jeste da je na kraju al' i to planiram da koristim 
sto se tice prve tri stavke vise sam za LG , zbog velicine ekrana , jedino mi boje malo ....... sa OS se nisam susretao , tacnije , nisam posedovao smart phone , bio sam protivnik nokie dok mi nije iskrsla fina ponuda , rekoh ajd da probam i za kratko vreme , koliko sam je imao , dok je nisam izgubio
(model 3120c) nije se lose pokazala za navedene stavke ( sem gps-a naravno ), sa LG-jem nemam ama bas nikakvo iskustvo.........
sto se tice telefona internet me apsolutno ne zanima , sem ako nije gratis

sto se tice prve tri stavke vise sam za LG , zbog velicine ekrana , jedino mi boje malo ....... sa OS se nisam susretao , tacnije , nisam posedovao smart phone , bio sam protivnik nokie dok mi nije iskrsla fina ponuda , rekoh ajd da probam i za kratko vreme , koliko sam je imao , dok je nisam izgubio

Poslednja izmena od serhio011 u Pon, 22. Nov 2010. 12:02, izmenjeno 1 put ukupno.
serhio011,ako te od kupovine LG-a "tera" rezolucija ekrana,znaj da je ta rezolucija sasvim ok za tu velicinu ekrana.
Inace,uzimajuci u obzir sta si napisao da ces koristiti,i jedan i drugi model ce bez vecih problema odradjivati sve tvoje zahteve, s tim sto ukoliko ne planiras da uzmes paket koji ima MB-e u pretplati,wifi koji LG poseduje moze dosta da pomogne.
Inace,uzimajuci u obzir sta si napisao da ces koristiti,i jedan i drugi model ce bez vecih problema odradjivati sve tvoje zahteve, s tim sto ukoliko ne planiras da uzmes paket koji ima MB-e u pretplati,wifi koji LG poseduje moze dosta da pomogne.
Samsung S8,Sennheiser CX300 II
- LittlePrince
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 28. Okt 2007. 04:32
- :: Xiaomi Redmi Note 5
- Kontakt: