LG GT540 VS. NOKIA C-5

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
serhio011
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Ned, 21. Nov 2010. 11:26

LG GT540 VS. NOKIA C-5

Post od serhio011 »

posto razmisljam o kupovini novog aparata do juce sam bio zalepljen za nokiu c-5 preko paketa iz telenora al' videh danas mts-ovu ponudu za lg gt540 pa bi' hteo neke smernice od Vas da cujem , misljenja i kritike , pa izvolite , svako misljenje dobro doslo :)

skar
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 17. Jan 2010. 22:07
:: nobody know
Kontakt:

Post od skar »

ova dva modela nemaju ama bas nikakvih slicnosti..
ja bi za sebe uzeo Nokiu,radi duzeg veka baterije,mala je i lagana,odlicno odradjena...
medjutim cini mi se da je ovde bolji izbor LG,
ima odlican displej,pokrece ga android,dobar CPU (kao i C5)....al opet sve zavisi,sta os' od telefona?

serhio011
Novajlija
Novajlija

Post od serhio011 »

i meni se cini da je ovde LG bolji izbor :unsure: .

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
:: one+ nord2

Post od Deksi »

Lg je skuplji ali ima i prednosti wifi i ako volis tach i android onda je LG za tebe.To je ono sto se moze ovako reci ali kad ga kupis tek tad ces videti dali ti odgovara ali verujem da je sve kako treba.A i ovaj podatak je dobar -Android OS, v1.6, upgradable to v2.1
C5 je symbian i tu se vec sve zna,dobar je i za ono za sta je opremljen radi dobro.

serhio011
Novajlija
Novajlija

Post od serhio011 »

u ovim paketima , sto bi meni odgovarali ( bell 200 iz mts-a i prenesi 200 iz telenora ) , cena im je ista , (nokia skuplja za zanemarljivih 20 rsd ) :wink: jedino sto telenor daje vise kroz paket , al' to je sad vec druga tema

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
:: one+ nord2

Post od Deksi »

Upravu si cena im je ista,gledao sam cene na gsm areni,tamo je cena LG 200 e. a C5 120 e. hm malo sumnjiva cena.
A sta mu je ovo - DISPLAY Type TFT resistive touchscreen, 256K colors (65K effective)- ovo sto pise na kraju (65K effective).

bestboy
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 23. Jan 2007. 03:10

Post od bestboy »

deksicom
Андроид 1.6 је ограничен на 65к боја :wink:
256K je вероватно ограничење самог дисплеја, а достиже га после апдејта.
Слобода или смрт

skar
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od skar »

te cene sa arene nemaju veze sa nasim cenama,tako da manimo to,cene su priblizne,ovde kod nas,koliko sam gledao lg je kod nas 155 a nokia 160..
jednostavno moras se opredeliti sta ti odgovara i to kupi!

bestboy
Expert
Expert

Post od bestboy »

Не треба се превише ослањати ни на цене са МС...
Лепо пише да треба сваку цену лично проверити.
Слобода или смрт

Fox
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 23. Avg 2007. 12:34
:: Bgd - Roma - Napoli

Post od Fox »

serhio011,sorry za off,ali sto bi uzimao LG uz Bel200 kada imas (po meni) bolju i kompletniju tarifu (sa ukljucenim MB u pretplati) za tricavih 50 dinara vise - MixNet M.
Uz taj paket,LG je jeftiniji 1.000 Dinara.
Uzimati neki Android telefon na paket koji nema nijedan MB u pretplati je krajnje diskutabilno,a sto je naj moze da bude veoma skupo.
Nazad na temu,mozda bi nam,(tacnije sigurno) bilo lakse da te uputimo koji od ova dva modela da uzmes kada bi napisao sta najvise koristis i sta planiras da koristis na sledecem telefonu.
Samsung S8,Sennheiser CX300 II

serhio011
Novajlija
Novajlija

Post od serhio011 »

i to sto kazete za cene i pakete , mada mi se telenor cini dosta povoljniji , al' nemaju LG u ponudi=>na temu
sto se tice telefona internet me apsolutno ne zanima , sem ako nije gratis :D , sto je , koliko vidim , ostvarivo preko wlan-a , ne znam bas kako funkcionise al' proguglacu malo , al' nije presudan ; gps , koji bi mi svakako koristio , vidim podrzavaju oba modela , sad , ne znam kako ni to funkcionuse , da l' se naplacuje , kako se....sta se.... ; ubacio bi' po neki film i nesto muzike , cisto da se ubije vreme u nekim momentima pa i po neku igru ; sto se tice sms-a i mms-a posaljem i primim po koji , cisto da se ne zaboravi ; sto se tice kamerice vidim rezolucija ista ( al' LG bez blica ) tako da moze i po neka fotka , kad foto aparat nije pri ruci......i normalno osnovna funkcija telefona , jeste da je na kraju al' i to planiram da koristim :D

sto se tice prve tri stavke vise sam za LG , zbog velicine ekrana , jedino mi boje malo ....... sa OS se nisam susretao , tacnije , nisam posedovao smart phone , bio sam protivnik nokie dok mi nije iskrsla fina ponuda , rekoh ajd da probam i za kratko vreme , koliko sam je imao , dok je nisam izgubio :( (model 3120c) nije se lose pokazala za navedene stavke ( sem gps-a naravno ), sa LG-jem nemam ama bas nikakvo iskustvo.........
Poslednja izmena od serhio011 u Pon, 22. Nov 2010. 12:02, izmenjeno 1 put ukupno.

Fox
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 23. Avg 2007. 12:34
:: Bgd - Roma - Napoli

Post od Fox »

serhio011,ako te od kupovine LG-a "tera" rezolucija ekrana,znaj da je ta rezolucija sasvim ok za tu velicinu ekrana.

Inace,uzimajuci u obzir sta si napisao da ces koristiti,i jedan i drugi model ce bez vecih problema odradjivati sve tvoje zahteve, s tim sto ukoliko ne planiras da uzmes paket koji ima MB-e u pretplati,wifi koji LG poseduje moze dosta da pomogne.
Samsung S8,Sennheiser CX300 II

serhio011
Novajlija
Novajlija

Post od serhio011 »

pogresno sam napisao , boje a ne rezolucija , sorry :oops: , mada da l' necije oko to primecuje ?
.

bestboy
Expert
Expert

Post od bestboy »

serhio011
Нечије можда :lol:
Углавном, стара прича, не треба да се оптерећујеш тим...
Слобода или смрт

skar
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od skar »

jedino ako imas oko beloglavog orla :)
mozda bi tada uoci razliku,za covecije nema sanse...
u svakom slucaju je bolji od ekrana na c5!

serhio011
Novajlija
Novajlija

Post od serhio011 »

znaci po vama , LG GT540 bolji izbor.........
a sto se tice OS-a , jel moze ovde ili da otvaram android vs. symbian :wink:

dimi89
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 07. Feb 2007. 09:25
:: Samsung Galaxy Neo
:: LG Optimus 4X HD

Post od dimi89 »

serhio011, nem potrebe da otvaras novu temu jer ce vecina clanova da ti kaze isto: Definitivno Android !
>>>Samsung S3 Neo GT I9301I<<<LG Optimus 4x HD<<<LG KS20 <<<....Nokia N76 {Symbian v60 3rd hacked}...

bestboy
Expert
Expert

Post od bestboy »

serhio011
Постоји тема.
viewtopic.php?t=21576&start=0
Слобода или смрт

LittlePrince
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 28. Okt 2007. 04:32
:: Xiaomi Redmi Note 5
Kontakt:

Post od LittlePrince »

За оно што теби треба можеш да купиш било који од ова два, оба ће ти завршити посао. ГТ540 је са екраном осетљивим на додир и доста је занимљивији али је Ц5 за свакодневну употребу доста лакша.
А што се тиче боја, папир је једно а стварност сасвим нешто друго.

serhio011
Novajlija
Novajlija

Post od serhio011 »

hvala svima , ipak LG 8)
.

Zaključana tema