telefon za devojku do 200e
telefon za devojku do 200e
trebam kupiti devojci neki tel do 200e. Gledao sam po oglasima i po meni bi dobra kupovina bila: SE X8, Nokia E5, Samsung i5800 galaxy,Htc Touch pro 2, samsung i8000 omnia 2...
Sta mislite o ovim telefonima ili moze neki drugi predlog do 200e.
Ona je od novijih telefona koristila Nokiu X6 i ne svidja joj se.
Sta mislite o ovim telefonima ili moze neki drugi predlog do 200e.
Ona je od novijih telefona koristila Nokiu X6 i ne svidja joj se.
Mozda ovako nesto.nije smartphone ali je prelep http://www.mobilnisvet.com/mobilni/2397 ... S7070-Diva
Pizon12,
jeste prelep telefon i to je ta boja koju ona obozava BELA ali je koristila divu
ipak hvala na komentaru...
mp007, jeste ok wildfire ali smo ipak smanjili listu odabira na 2 telefona
ipak je sad malo lakse.
Iz one moje liste smo odabrali nokiu e5 i dosetili se za jos jedan telefon bele boje a to je Toshiba TG01, po meni je ovaj fon isto ok za taj novac...

mp007, jeste ok wildfire ali smo ipak smanjili listu odabira na 2 telefona

Iz one moje liste smo odabrali nokiu e5 i dosetili se za jos jedan telefon bele boje a to je Toshiba TG01, po meni je ovaj fon isto ok za taj novac...
SGS2, iPhone 4 32GB
-
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Čet, 27. Maj 2010. 08:55
- Kontakt:
joooj Toshiba tg01...moja velika zelja je da imam taj telefon...citajuci sve komentare,svi su bili pozitivni..svi hvale telefon...najbrzi,tanak,lep,ima dosta romova za njega i jos sad prave android..jedino sto ce ti svi reci na forumu jeste da se ne odlucis za tg01,jer nije nesto zastupljen kod nas i nema pravih servisera za njega...ali iskreno ja samo da nadjem tel da skupim jos malo para
i kupujem...moja preporuka je tg01,e sad ne znam da li ce se tvojoj devojci svideti,,a i beli msm da nema kod nas 

""JuSt LiVe YoUr LiFe""....
djordje9393, i ja sam se do sad nagledao svakavih review-a za ovaj telefon i citao komentare i sto kazes svi ga hvale. Svidja joj se ali sam joj pokazao sliku telefona bele boje.
E a odakle ti to da u srbiji nema toshiba bele boje, jer ima nekih razlika izmedju crne i bele boje osim u boji
E a odakle ti to da u srbiji nema toshiba bele boje, jer ima nekih razlika izmedju crne i bele boje osim u boji

SGS2, iPhone 4 32GB
-
- Neredovni učesnik
- Kontakt:
jedan moj drug je imao toshibu tg01 januara meseca ove godine i ja sam se igrao malo s njom, testirao je itd ali sam zaboravio koje boje bese telefon
znaci ne mogu da verujem da sam mogo to da zaboravim ali 80% sam siguran da je bila bela
poslao sam poruku tom prijatelju da mi javi koje je boje bila.
Jer devojka nece da cuje za crnu
a ikreno ne uzima mi se nokia e5 samo zato sto ne mogu naci belu toshibu jer mislim da je toshiba daleko bolja od e5.
Ko mi nadje belu toshibu tg01 castim ga 10e

Jer devojka nece da cuje za crnu

Ko mi nadje belu toshibu tg01 castim ga 10e

-
- Neredovni učesnik
- Kontakt:
ahahaha...bolje daj 10 eura pa da kupimo belu masku
xD kad bi bila 10..najmanje 30 eura

pa znas kako,ni meni nije nesto specijalna crna,ali nije ni ruzna iskreno..mogli su jedino iznad ekrana na onom praznom prostoru da stave TOSHIBA nalepnicu ili sta je vec
jer ovako izgleda prazno

pa znas kako,ni meni nije nesto specijalna crna,ali nije ni ruzna iskreno..mogli su jedino iznad ekrana na onom praznom prostoru da stave TOSHIBA nalepnicu ili sta je vec

""JuSt LiVe YoUr LiFe""....
- LittlePrince
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 28. Okt 2007. 04:32
- :: Xiaomi Redmi Note 5
- Kontakt:
-
- Neredovni učesnik
- Kontakt:
- LittlePrince
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 28. Okt 2007. 04:32
- :: Xiaomi Redmi Note 5
- Kontakt:
LittlePrince, ma svidja joj se, nego je problem sto ne mozemo da ga nadjemo u beloj boji tako da cemo da idemo na E5 BELE BOJE.
Ona je prvo trazila e71 bele boje ali kad sam joj pokazao e5 rekla je to je to
Tako da cu ga najverovatnije sutra uzeti, iako se meni vise svidja toshiba i mnogo je bolja po meni ali eto NEMA GA
pozz svima
Ona je prvo trazila e71 bele boje ali kad sam joj pokazao e5 rekla je to je to

Tako da cu ga najverovatnije sutra uzeti, iako se meni vise svidja toshiba i mnogo je bolja po meni ali eto NEMA GA

SGS2, iPhone 4 32GB
telep, to nije nikakav problem da se sredjuje WM vec UZIVANJE za nekoga ko voli telefone, ali nikad ga ne bi koristio u crnoj boji kao sto i SE X10 ne volim u crnoj boji, ali to je individualna stvar, kao sto neko nikad ne bi koristio ove telefona u beloj boji....
toliko kolega!
I naravno, nisam pitao da mi pomognete da li kupiti telefon crn ili beo vec dal se moze naci i zameniti maska

I naravno, nisam pitao da mi pomognete da li kupiti telefon crn ili beo vec dal se moze naci i zameniti maska

SGS2, iPhone 4 32GB
-
- Neredovni učesnik
- Kontakt:
-
- Neredovni učesnik
- Kontakt: