Nokia 6600 za Siemens SX1

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
janka_88
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
:: Samsung S21 Ultra 5G

Nokia 6600 za Siemens SX1

Post od janka_88 »

Imam nokiju 6600 i veoma sam zadovoljan, ali mi se u zadnje vrijeme svidjaju telefoni sa cudnim izgledom. Imam priliku da zamenim svoju nokiju 6600 za siemens SX1. SX1 mi se najvise svidja zbog nevjerovatno dobrog mp3 zvuka na slusalicama i zato sto ima radio, A jos je i symbian. Zanima me vase misljenje da li se isplati zamjeniti nokiju 6600 za SX1 ???

Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

Bilo je vec govora bas o toj dilemi i to nedavno pa potrazi malo a 95% ljudi se slozilo da bi to bila ludost!
Pozdrav 8)

nbnebojsa
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Uto, 27. Jul 2004. 13:24

Post od nbnebojsa »

isplati ako ces se vencati sa tim telefonom posto nema sanse da ga prodas niko ga nece :uhuh: , a i ima jako malo programa za tu verziju symbiana posto su platforme razlicite nego na nokia telefonima moj savet nemoj da ga uzimasbolje zameni za 3230 i malo doplati ako hoces mp3 i radio 8)

Alice_in_Chains
Banned
Pridružio se: Uto, 27. Sep 2005. 17:29

Post od Alice_in_Chains »

pa moj savet ti je , da niiiikako ne uzimash siemens! ortak je imao taj fon, mislim, stvarno ima neobichan izgled(shto ja volim, imam 3650), ali , nije mogao skoro nijedan program da skine
. a nbnebojsa, ti je predlozhio super telefon, 3230, ima i radio, i bolju kameru nego siemens i shto je najvazhnije NOKIA JE!!!
this is my thruth, now tell me yours

Odgovori