Nokia 6700,C3-01,E52.???

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
durlanac
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Čet, 26. Jun 2008. 03:07

Nokia 6700,C3-01,E52.???

Post od durlanac »

Pozdrav svima.!Koji telefon kupiti od ova 3 modela.Nokia 6700,C3-01,E52.???
6700 mi najvise odgovara zbog izgleda telefona.Ali,receno mi je od strane prodavca(poznanik)da telefon ne trpi udarce,padove i da mu strada ekran,kamera, zbog male debljine aparata.Za preostala dva se nisam raspitivao tako da neznam kakvi su.Nisu mi bitne funkcije,bitan je izgled telefona i kvalitet. :D

Izmenio tomas.hokenberi: "Koli telefon kupiti.???" nije posebno informativan naslov.

Murinho
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sub, 22. Mar 2008. 00:55

Post od Murinho »

ja bih uzeo c3-01...nekako mi deluje zanimljivo u odnosu na 2 druga modela zbog kombinacije touchscreena i alfanumericke tastature...
Samsung Galaxy Y Duos + SE k800 + Siemens a50

mb011
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 07. Jul 2006. 22:18
:: Sony Xperia M4 Aqua
:: Nokia 208

Post od mb011 »

Imao sam E52 oko mesec dana, ali sam ga prodao ubrzo, jer je po meni lose uradjen. iako je pretezno od metala, na primer, poklopac baterije je uradjen od aluminijuma, ali je toliko tanak da se prosto oseca kako se uleze, takodje taj isti zadnji deo je veoma podlozan habanju jer je od nekog cudnog "rezbarenog" aluminijuma. sve ostalo je na ovom telefonu sasvim ok, posebno tastatura. ali meni je jako smetalo ovo sto sam naveo, pa sam ga se zato "resio". mislim da je mnogo skup telefon, a da ne nudi kvalitet srazmeran ceni.

durlanac
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od durlanac »

I meni je C3-01 zanimljiv zbog kombinacije tastature i touch ekrana.Dali neko ima negativnih iskustva sa 6700 od ovih koje sam naveo.I dalje je u kombinaciji. :unsure:

durlanac
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od durlanac »

Izgleda da niko nema 6700,ili ga mrzi da pise. :smutny: Evo jos jedan model je u kombinaciji C5-03.Ajde ljudi potrudite se malo.Srecna nova. :D

fannY
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 01. Jun 2009. 21:31
:: Redmi Note 7

Post od fannY »

Moj drug je imao 6700 i bio je zadovoljan,ali bih isao na C5-03,mada najbolje da odes do prodavnice da procackas telefone. :)

annaBG
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 08. Jan 2009. 22:35

Post od annaBG »

E52 po mom misljenju najbolji izbor.6700 je preskup,ne opravdava cenu.Nije mi jasno zasto drzi toliku cenu,a nema wi-fi.
Glupi su mi ti komentari-mob nije otporan na udarce...Koji jeste,a da nije gumen? Nemoj se sa tim opterecivati,gledaj koji ti se ajvise dopadne,a svaki ce se oguliti ako ga drzis u dzepu zajedno sa kljucevima ili ako ti ispadne ;)

Odgovori