nokia c7 vs sonyericsson vivaz u5i
nokia c7 vs sonyericsson vivaz u5i
Imam e72 godinu dana,fon je zivotinja,ima sve sto mi treba ali smorio me je pa cu u narednih mesec dana uzeti c7 ili vivaz.Dobra kamera mi je bitna jer mi je fon koji pravi mutne slike neupotrebljiv,mozda tu vivaz ima perdnost jer c7 nema autofocus.Kvalitet izrade je isto bitan,treba da mi traje godinu dana fon a cini mi se da tu c7 ima prednost jer je uradjen u e72 fazonu.
nokia c7
Definitivno ne vivaz ali cackao sam drugov samsung s8500 wave i fon je zver,strasno je brz a ekran je zlo,i kvalitet izrade je super tako da sam sad u jos vecoj dilemi a u ponedeljak idem da kupim fon.Citao sam za s8500,svi ga hvale,niko nema zamerke,na mnogim sajtovima je prvi po ocenama korisnika a ima autofocus,c7 nema 

nokia c7
i meni se nije svidjalo sto ima badu ali meni te symbian aplikacije ne znace mnogo,skidao sam ih sa e72 ali to mi nije bitan detalj kod odabira fona.Mnogo su mi vazniji dobar ekran,brzina-to mi je najbitnije jer me uzasava koliko mi je e72 sad usporen,kamera,dobar music player..hvala vam,sutra cu odluciti 

nokia c7