HTC Wildfire vs HTC Desire

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
Wizards
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sre, 03. Mar 2010. 16:25

HTC Wildfire vs HTC Desire

Post od Wizards »

Zamolio bih vas da mi nabrojite glavne razlike izmedju ova dva modela. A pogotovo ako je neko imao prilike da koristi oba modela. I Interesuje me da li svi programi koji su na Desire-u, mogu da se instaliraju i na Wildfire... Da li bi pogresio ako bi uzeo Wildfire, posto je jeftiniji ?
Hvala unapred!

telep
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Okt 2007. 04:23

Post od telep »

Wizards, Zajedničko im je da su HTC i Android i da je Wildfire mini Desire po izgledu, tu se završavaju sve sličnosti. Desire je bar dve klase bolji telefon.
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White

bestboy
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 23. Jan 2007. 03:10

Post od bestboy »

Разлика је скоро "неприметна"...
http://www.gsmarena.com/compare.php3?id ... hone2=3337

Где си нашао да их поредиш, Desire је бар две класе изнад Wildfire...
:wink:
Слобода или смрт

Wizards
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sre, 03. Mar 2010. 16:25

Post od Wizards »

Hahaha.... :D Znam da je bolji. Znam da se bas ne mogu porediti. Ali mozda nisam dobro postavio pitanje. Mene zapravo interesuje konkretno. Hoce li na Wildfire-u raditi Skype, Igo navigacija, i ostali dobri programi koje sam video na Desire-u? Da li ce mi vecina raditi? I da li je ekran tj ezolucija stvarno tako losa kao sto pricaju ?
LG G2 black

lesa0208
Supreme Themer
Supreme Themer
Pridružio se: Ned, 14. Feb 2010. 22:33

Post od lesa0208 »

pa nije bas toliko losa ali je losa, skype ce da ti radi ako nadjes pravu verziju, igo radi ne vidi se pola dugmeta za ok i cancle, al ako imas novca bolje desire

kunkun
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 23. Nov 2010. 21:20

Post od kunkun »

desire bez razmisljanja...wildfire ima ocajnu rezoluciju, evo moj drug ima i pola aplikacija mu ne radi sa marketa, izbacuje neke greske...mada ako nisi neki zahtevan korisnik, mozes i wildfire da uzmes 8)
Iphone 6, space gray

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 17. Maj 2005. 11:13
:: iphone 11 pro max

Post od iLuka »

Desire je bukvalno duplo skuplji a dajem ruku da nije toliko i bolji... u Wildfire-u imas najnoviji Android softver, ekran nije uopste los, pogotovu za te pare, tako da je racunica jasna :wink: :wink: :wink:

lesa0208
Supreme Themer
Supreme Themer
Pridružio se: Ned, 14. Feb 2010. 22:33

Post od lesa0208 »

kunkun ne znam kakav wildfire tvoj drug ima ali potpisujem da aplikacije rade bez greske na njemu, igrice ne mogu ali jedno 80% aplikacija moze ne bitno jesu li sa marketa ili ne. Koristio sam wildfire 2 meseca, sve sto mogu da ubacim na Hero i Magic moglo je i na wildfire

kunkun
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 23. Nov 2010. 21:20

Post od kunkun »

nemam pojma ali to za igrice je istina, ili koci mnogo ili nece ni da ih otvori zbog rezolucije...a ne kazem da ne rade programi i aplikacije ali dosta njih izbacuje gresku gde kaze da mora da se zatvore...za 250e ima i boljih telefona od wildfire-a ako vec se nema para za desire...
Iphone 6, space gray

Odgovori