Skype mobile - za razgovore
Na telefonu koji ima iole brzi procesor i bolje optimizovan sistem (ili bolje napisanu aplikaciju) nego sto je to slucaj sa WM6 telefonima ce to lepo raditi. Na TyTNu ga nikad nisam namestio da rade i pozivi a od nedavno vise na zvanicnom sajtu i nema da se skine aplikacija, ali na HD2 i na WMu i na Androidu radi savrseno. Naravno nije potreban ni tako skup ni komplikovan telefon ali to je jedno iskustvo koje imam. WiFi je, kao sto je neko napisao pozeljan zbog brzine, mada po kaficima i slicnim mestima i to moze da bude problem zbog zagusenja, a na 3Gu pokrivenost i broj konekcija na baznoj stanici, mada bi bilo jako zgodno imati pokretni skype telefon. Nije nemoguce ali u praksi nije tako jednostavno.
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
Sa Skype naloga na Skype nalog može (svejdno je da li je na drugom kraju "žice" komp ili smartphone isti je tip veze, kao što chat sa telefona radi preko Skype servera) ali ne može sa Skype-a ne fixni ili mobilni i za to treba "kredit".
- tomas.hokenberi
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
- :: Samsung GalaxyNote20
lelani, a kakve to veze ima sa ovom temom? Ja bih rekao nikakve (kao sto nema razlike izmedju ta dva modela izuzev u pozlati). Tema o N97(mini) je ovde: viewtopic.php?t=16760. Gledaj da ubuduce postavljas pitanja u odgovarajucoj temi, a ne u prvoj temi koja ti se ucini zgodnom. Sve buduce poruke na pogresnom mestu ce ti biti obrisane (kao i ova prethodna uskoro).
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
- Pera Detlic
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 21. Dec 2009. 13:45
- :: HTC One [m8]
ja i dalje mislim da je Huawei definitivno najbolje resenje... msm 80 evra! za onakav telefon... jednostavan i brz... miodrage, sa tobom se slazem da je iPhone najjednostavniji, ali s obzirom da devojka trazi nov telefon samo da bi jeftino/besplatno pricala i jos plus koji telefon zeli da zameni, cini mi se da iPhone
nije opcija... ali zato niko nije pominjao iPod.... hmmm iPod 1g ne kosta puno, podrzava Skype, WiFi.... i jednostavnost... + ne mora da prodaje stari telefon...
samo da nam kaze za koju cenu...
nije opcija... ali zato niko nije pominjao iPod.... hmmm iPod 1g ne kosta puno, podrzava Skype, WiFi.... i jednostavnost... + ne mora da prodaje stari telefon...
samo da nam kaze za koju cenu...

Samo nek se rolaju....sarme.
- tomas.hokenberi
- Moderator
Pera Detlic, osim sto iPod nije telefon, a ona zeli da u Srbiji koristi svoje besplatne megabajte u okviru postpaid paketa, pa samim tim iPod otpada kao opcija.
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
tomas.hokenberi, za cca 90€ i iPod moze da postane telefon.
http://news.cnet.com/8301-13579_3-20017391-37.html
http://www.ipodnn.com/articles/10/09/08 ... g.texting/
Mali zuti ce svasta da naprave!
http://news.cnet.com/8301-13579_3-20017391-37.html
http://www.ipodnn.com/articles/10/09/08 ... g.texting/
Mali zuti ce svasta da naprave!
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
- Pera Detlic
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 21. Dec 2009. 13:45
- :: HTC One [m8]
Pa dobro samo to je malo veći frankenštajn nego Android sa SD kartice na HD2. Malo je glupo dati preko 250e za iPod, a onda još 90 da bi postao telefon. Mislim svaka čast za ideju i realizaciju ali.....
Mada možda i nije loša ideja ko baš hoće da dobije 3GS a neće da plaća deračke cene crnog tržišta...
Ali moram da se složim sa time da je onaj Huawei sasvim dobar i jeftin izbor (kome je dovoljan).
Mada možda i nije loša ideja ko baš hoće da dobije 3GS a neće da plaća deračke cene crnog tržišta...
Ali moram da se složim sa time da je onaj Huawei sasvim dobar i jeftin izbor (kome je dovoljan).
Za pocetak da kazem da meni ne stizu obavestenja na mail. Tako da sam sada slucajno usla ovde pa sam videla da ste se raspisali. Nadam se da cu se setiti na sve da odgvorim, posto sam na brzinu sve procitala.
Sto se tice iphone, njega nikada ne bih kupovala polovnog, imam inace nameru da ga kupim, naravno u prodavnici, pa kada budem pri parama I bez gladovanja
Sto se tice mog telefona hello kitty, kupila sam ga iskljucivo zvog maske XD bilo je jace od mene :] I necu da ga menjam.
Ovako, ja koristim dva telefota, odnosno dva broja, kako god, jer mi jedan odgvara za medjunarodne razgovore i sms, ali posto trosim puno para na racun, zato bi mi odgovarao neki tel za skype pozive, jer bi mi mnogo olaksao, a mogla bih sa tom osobom da pricam koliko zelim, bez da se ustrucavam zbog racuna. To je na par meseci dok ne dodje u Srbiju.
Tako da bih uzela sada i Lg GT540 ako je telefon za te pare dobar, jer konkretno meni treba sada samo funkcija za Skype pozive. Da kupujem tel iz nekih drugih razloga, verovatno bi mi znacilo da sve bude na njemu odlicno.
Naravno koristila bih ga i za sms i pozive. Koristim dosta net naravno, a sto se tice kamere ona mi nije bitna. Jer za to koristim digitalni, a sto se tice muzike, cak i nju slabo slusam. Pa ako je slucajno i ovo dobro na telefonu, ja se ne bunim, ali kazem da mi nije potrban tel zbog toga, jer sam navela iskljucivo da bih ga uzimala samo zbog skype poziva. Zato mi se ne bacaju pare trenutno za nesto vise.
Sad ako neko bas zna da mi kaze koji je super od ovih sto su nabrojani, posto sam citala komentare ispod telefona, i vidim da ima pola pola, nekima su dobri ovi telefoni, neki imaju zamerke. Pa jos proucavam

Sto se tice iphone, njega nikada ne bih kupovala polovnog, imam inace nameru da ga kupim, naravno u prodavnici, pa kada budem pri parama I bez gladovanja

Sto se tice mog telefona hello kitty, kupila sam ga iskljucivo zvog maske XD bilo je jace od mene :] I necu da ga menjam.
Ovako, ja koristim dva telefota, odnosno dva broja, kako god, jer mi jedan odgvara za medjunarodne razgovore i sms, ali posto trosim puno para na racun, zato bi mi odgovarao neki tel za skype pozive, jer bi mi mnogo olaksao, a mogla bih sa tom osobom da pricam koliko zelim, bez da se ustrucavam zbog racuna. To je na par meseci dok ne dodje u Srbiju.
Tako da bih uzela sada i Lg GT540 ako je telefon za te pare dobar, jer konkretno meni treba sada samo funkcija za Skype pozive. Da kupujem tel iz nekih drugih razloga, verovatno bi mi znacilo da sve bude na njemu odlicno.
Naravno koristila bih ga i za sms i pozive. Koristim dosta net naravno, a sto se tice kamere ona mi nije bitna. Jer za to koristim digitalni, a sto se tice muzike, cak i nju slabo slusam. Pa ako je slucajno i ovo dobro na telefonu, ja se ne bunim, ali kazem da mi nije potrban tel zbog toga, jer sam navela iskljucivo da bih ga uzimala samo zbog skype poziva. Zato mi se ne bacaju pare trenutno za nesto vise.
Sad ako neko bas zna da mi kaze koji je super od ovih sto su nabrojani, posto sam citala komentare ispod telefona, i vidim da ima pola pola, nekima su dobri ovi telefoni, neki imaju zamerke. Pa jos proucavam

- tomas.hokenberi
- Moderator
Macence, za te svrhe je LG GT540 sasvim solidan izbor, a ako zelis da das nesto vise novca pogledaj i LG Optimus ONE P500.
- LittlePrince
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 28. Okt 2007. 04:32
- :: Xiaomi Redmi Note 5
- Kontakt:
- tomas.hokenberi
- Moderator
miodrage, pretpostavljam da ne zeli da vuce komp svugde sa sobom, a da zeli da ima skype dostupan u pokretu kada nije kuci.