Da li da cuvam c7 ili da menjam za x10 ili n900?

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
BracaCakic
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 12:31

Da li da cuvam c7 ili da menjam za x10 ili n900?

Post od BracaCakic »

Kao sto naslov kaze imam c7 i ne znam stvarno sta da radim. Ja sam zadovoljan sa c7 ali ima neke sitnice koje me nerviraju pa bi ga mozda menjao. Kazite mi sta mislite? Hvala[/quote]

loki13
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
:: Htc Desire 500 dual
:: Nokia E71

Post od loki13 »

BracaCakic, po meni je x10 zbog androida a i ostalih specifikacija mnogo bolji od c7(pre svega osetno veci ekran),dok na n900 dobijas i hw tastaturu ali i prilicno zapusten experimantalni os....
Ako mozes da menjas c7 za x10 uz neku normalnu doplatu ili cak i bez nje,onda go for it!
D500&E71

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Kao sto rece loki13, za X10 da, za N900, nemoj, zmija da te ujede. Bezi od Symbiana, kao da je u pitanju kuga!
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

lesa0208
Supreme Themer
Supreme Themer
Pridružio se: Ned, 14. Feb 2010. 22:33

Post od lesa0208 »

uzimaj taj x10 i pevaj :) .

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 17. Maj 2005. 11:13
:: iphone 11 pro max

Post od iLuka »

a da li bi mogao da nam kazes, koje to sitnice te nerviraju i kako bi isla ta zamena? koliko para, ko kome itd...? :wink: :wink: :wink:

BracaCakic
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od BracaCakic »

Pa nervira me najvise internet browser sto npr. jednom u nedelju dana napise memori full i izbaci me sa neta ali udjem za 2-3 minuta i o5 normalno radi. Nista drugo me ne nervira kao to. Ovaj telefon je extra samo me to nervira. A zamena telefon za telefon

bestboy
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 23. Jan 2007. 03:10

Post od bestboy »

BracaCakic
Искључујеш ли активне програме преко таск менаџера?
Да ли си урадио апдејт?
Слобода или смрт

znemanja
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
:: Samsung S20 Ultra
:: Samsung A52

Post od znemanja »

BracaCakic, C7 je odličan telefon, sa samo jednom manom a to je kamerom.Symban^3 je stabilan OS, nemoj da menjaš ni za jedan od ova dve.Moj savet ti je da insaliraš Operu mini, mnogo bolje radi od fabričkog browsera.Da bi ugasio apikacije koje rade u pozadini i time oslobodio RAM (telefon te izbacuje iz browsera zbog nedostatka RAM-a u tom trenutku), pritisni i drži menu taster i na malo "x" zatvori nepotrebne apikacije.

BracaCakic
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od BracaCakic »

Uradio sam update i ugaseni su mi svi programi samo je browser upaljen. Ne koristim ni jedan task manager jer mislim da nije potreban mada ako mi kazete koji je dobar mozda da probam preko njega da vidim kako ce tad da se ponasa. Hvala vam na savetima razmislicu jos par sati posto se javio covek i hoce da menja glavu za glavu.

znemanja
Moderator
Moderator

Post od znemanja »

BracaCakic, Imaš gomilu dodatnih task menadžera, pogledaj na sledećem sajtu : http://gallery.mobile9.com/
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)

BracaCakic
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od BracaCakic »

Hvala ti puno pogledacu sad dali ima nesto intresantno. U svakom slucaju javicu vam sutra sta sam uradio sa telefonom. pozz

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 17. Maj 2005. 11:13
:: iphone 11 pro max

Post od iLuka »

Ni ja ne bih menjao, ta xperia je nekako sva krhka, los zvuk... ne znam, deluje mi jeftino... :wink: :wink: :wink: :wink:

BracaCakic
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od BracaCakic »

Hvala drugari svima na savetima resio sam da zadrzim c7. Sestra mi je imala xperiu i nije joj se svidjala pa mi je rekla da je bolje ne uzimam. pozz i sve najbolje

znemanja
Moderator
Moderator

Post od znemanja »

BracaCakic, Mislim da si dobru odluku doneo, nokia c7 je, po meni , bolji telefon od x10.

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
:: one+ nord2

Post od Deksi »

Pa naravno da si doneo odlicnu odluku i ja nikako nebih menjao c7 za xperiu,mada uskoro cemo silom prilika ipak morati da prihvatimo android jer ovi pametnjakovici iz nokije ga gase. :x

tomas.hokenberi
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
:: Samsung GalaxyNote20

Post od tomas.hokenberi »

deksicom, pa ko te tera da prelazis na Android i napustas Nokia brend? Uvek mozes da predjes na buducu Nokia Windows Phone 7 platformu ili na s40 "dumb" Nokia telefone ;-)
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

tomas.hokenberi, moze da se predje i na iOS, Badu, webOS... Ne znam zasto vise nema novih telefona sa Linuxom. Mada sam drzao neku Motorolu u ruci, i uzasna je bila. Spora, glibava...
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

tomas.hokenberi
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
:: Samsung GalaxyNote20

Post od tomas.hokenberi »

miodrage, pa strogo gledano ima puno telefona sa Linuxom, posto su svi Android telefoni zasnovani na Linux jezgru, takodje i webOS, a i BadaOS je samo set biblioteka i graficko okruzenje koje moze da radi na RTOS-u, ali moze da koristi i Linux kernel.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
:: one+ nord2

Post od Deksi »

tomas.hokenberi, ako bi se vracao na dumb telefon to sigurno nebi bila nokia nego neki od odlicnih Sony Ericcson telefona,koristi sam neke modele iz k serije koji su na mene ostavili odlican utisak.Rekao sam da cemo morati na android jer mislim da se covek tu pre moze snaci oko aplikacija nego na Wind.........

gangsta
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 13. Apr 2010. 21:52

Post od gangsta »

ja ne bih x10 preporucio nikom pa ni tebi, pre svega previse izgleda plasticno i jeftino i zvuk je strasno tih. kamera nocu isto kao da je nema 8)

Odgovori