touch screen od oko 200 evra

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
LittlePrince
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 28. Okt 2007. 04:32
:: Xiaomi Redmi Note 5
Kontakt:

Post od LittlePrince »

LegolasBEG, Ја обично купујем телефон да ради, тај твој систем би неки назвали "баксузирање". Ја бих ти препоручио да купиш телефон који ћеш да користиш а не који ћеш да поправљаш. Већ сам ти написао, две године си миран а после све зависи од тебе, да ли је упао у каду, бару, базен, супу, да ли си мало вежбао фудбал са њим... У тим ситуацијама може било који део да ти цркне 8)

LegolasBEG
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Pon, 14. Feb 2011. 23:37

Post od LegolasBEG »

U pravu si, ali naplasili me ljudi. Stav je itekako bitan.
A gde daju dve godine garanciju? Koliko sam video, svuda je godinu dana, gde god sam pitao.

tomas.hokenberi
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
:: Samsung GalaxyNote20

Post od tomas.hokenberi »

LegolasBEG, svi legalno nabavljeni aparati kod ovlascenih uvoznika i njihovih partnera imaju dvogodisnje garancije uz fiskalni racun.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB

LegolasBEG
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Pon, 14. Feb 2011. 23:37

Post od LegolasBEG »

ok, a ko je to za lg? pokusavam da nadjem an netu, ali nema informacije. sve se vrti oko klima uredjaja.

tomas.hokenberi
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
:: Samsung GalaxyNote20

Post od tomas.hokenberi »

LegolasBEG, u Srbiji, koliko ja znam (a mozda i gresim), legalni uvoz LG mobilnih telefona postoji samo preko operatera. Daklem ono sto imas u ponudi Telekoma, VIP-a i Telenora je legalno uvezeno, ostalo je "sverc-komerc". Pogledaj na sajtu LG Srbija da li postoje i ko su ovlasceni uvoznici, ako ima uopste takve informacije: http://www.lg.com/rs/

[Edit] Postoji spisak prodavnica na LG sajtu (vidi gde kupiti) pa izgleda da ipak ima legalnog uvoza.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB

Odgovori