Pozdrav svima,
razmishljam se izmedju ova dva telefona...
prednosti ( po meni ) na strani D500
- dizajn, ekran...
mane
- neshto visha cena
- MOZDA problemi sa mahanizmom za otvaranje ( ima li uopste istine u ovome ?? )
shto se 6230i tiche
prednosti
- nokia interfejs
- manja cena
- nema mehanizam za otvaranje
mane
- loshiji ekran
- prosechna kamera...
bash bih voleo da chujem i druga mishljenja...
pozdrav
D500 ili 6230i
- Lomnica_city
- Expert
- Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
- :: Alcatel Idol Ultra
- :: Nokia N82
Ne isplati se dati onolike pare na D500,fancy telefonce sa dobrim ekranom i super kamerom... i to je sve!
Nije isti mehanizam kod D500 kao ko E8XX tako da nema bojazni za kvar,dosta je jaci.
Nokia,ma koliko se tebi cinilo da ima losiji ekran i nije tako lose resenje!Sto se tice boljeg ekrana i posebno kamere ako hoces bolje od K750 verovatno nema bolje ali tek od oko 320 evra pa ako mozes da priustis onda bi ti lista isla:
1.SE K750i
2.Nokia 6230i
3.Samsung D500
Pozdrav

Nokia,ma koliko se tebi cinilo da ima losiji ekran i nije tako lose resenje!Sto se tice boljeg ekrana i posebno kamere ako hoces bolje od K750 verovatno nema bolje ali tek od oko 320 evra pa ako mozes da priustis onda bi ti lista isla:
1.SE K750i
2.Nokia 6230i
3.Samsung D500
Pozdrav

Ma kakvi problemi s mehanizmom na otvaranje, perfektan je! Ja ga otvaram bar 100 puta dnevno, jer kad mi je dosadno uzmem pa otvaram i zatvaram fon.
I radi ok.
D500 ima i veci ekran... Jedino sto 6230i ima vecu rezoluciju.
Zasto je prednost Nokijin softver? Samsungov je jako dobar. Isto tako zasto je prednost sto se ne otvara?
D500 ima neke sitne prednosti tipa LED blic, SoundMate... Opet, 6230i ima MMC slot...
Nisam bas nesto pomoga al dobro.
P.S. Zaboravih, dobro dosao na forum!

D500 ima i veci ekran... Jedino sto 6230i ima vecu rezoluciju.
Zasto je prednost Nokijin softver? Samsungov je jako dobar. Isto tako zasto je prednost sto se ne otvara?
D500 ima neke sitne prednosti tipa LED blic, SoundMate... Opet, 6230i ima MMC slot...
Nisam bas nesto pomoga al dobro.

P.S. Zaboravih, dobro dosao na forum!

- Lomnica_city
- Expert
- Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
- :: Alcatel Idol Ultra
- :: Nokia N82
- Dexter
- Expert
- Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
- :: Samsung S21+
Hm,D500 ima dobar mehanizam,kao shto je stefank, rekao i ja ga otvaram i zatvaram iz dosade po 100 puta pa nishta,ne znam dal ste gledali,al pogledaj te malo kako mu izgleda mehanizam,jako je prost i ne znam shta moze tu da podje naopako...A mislim da 6230i nema neshto bolji mp3 player...
A shto se tiche baterije,ja svaki moj telefon punim svako veche,i na svakom mi traje po jedan dan tako da mi to nije mnogo bitno..

A shto se tiche baterije,ja svaki moj telefon punim svako veche,i na svakom mi traje po jedan dan tako da mi to nije mnogo bitno..

Imao sam i 6230i i D500.
Ali ispred njih bi stavio ipak Nokiu 6630.
D500 mi se svideo na prvi pogled ali onda je usledilo razocarenje.
Prilicno osetljiv telefon,dugmici reagiju na najmanji dodir,prilicno problematican sa Tim mreze.
A Nokia ?..................pa mogu reci da me ni ona nije odusevila ali bih je ipak stavio ispred D500.
Ali ispred njih bi stavio ipak Nokiu 6630.
D500 mi se svideo na prvi pogled ali onda je usledilo razocarenje.
Prilicno osetljiv telefon,dugmici reagiju na najmanji dodir,prilicno problematican sa Tim mreze.
A Nokia ?..................pa mogu reci da me ni ona nije odusevila ali bih je ipak stavio ispred D500.
Pozdrav od Bagzija !