Samsung galaxy Ace ili Wave I ; pomoc pri izboru
Samsung galaxy Ace ili Wave I ; pomoc pri izboru
Koji od ova dva da uzmem?!Vec imam Wave,ali sam ga prerastao,tacnije postao sam zahtevan korisnik i Bada to ne moze da isprati,bar po mom misljenju.Menjao bih Wave za Galaxy Ace,da li je to dobar izbor,s' obzirom da je Wave bolji u svakom pogledu "osim" i smislu operativnog sistema.Kakvo je vase misljenje...
Hvala svima
Hvala svima
- tomas.hokenberi
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
- :: Samsung GalaxyNote20
Neenaad, ja sam svakako pre za Ace, medjutim ako mozes da ulozis koji evro vise porazmisli od Samsung I9003 SL - http://www.mobilnisvet.com/compare.php?a=2873&b=2946&c=. Osim ako ti blic nije presudan faktor.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
- LittlePrince
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 28. Okt 2007. 04:32
- :: Xiaomi Redmi Note 5
- Kontakt:
Да се ја питам ја ту ништа не бих дирао, Ас није лош телефон али је осакћен жешће са слабом батеријом и мањком меморије. Ипак је Вејв машина а то прерастање, па не знам шта то Андроид специјално нуди што нема бада тј. у ком сегменту си прерастао Баду?
tomas.hokenberi, по теби скоро 50% на цену још који евро или ти знаш за неке ниже цене
tomas.hokenberi, по теби скоро 50% на цену још који евро или ти знаш за неке ниже цене

- tomas.hokenberi
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
- :: Samsung GalaxyNote20
LittlePrince, kako bre skoro 50% - radi se o Galaxy SL (ne S) koji, prema ceni na MS, kosta oko 380 eur, a Ace kosta oko 340 eur.
Galaxy SL je inace Galaxy S koji umesto super amoleda koristi super lcd ekran i ima neznatno losije 3d graficke performanse.
Galaxy SL je inace Galaxy S koji umesto super amoleda koristi super lcd ekran i ima neznatno losije 3d graficke performanse.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Tomase,blic mi i jeste presudan faktor,a ne bih da vucem sa sobom i fon i digitalac.
Little prince,mozes li mi generalno reci mane Ace-a ili jos bolje,poredjenje ova dva telefona?!Nervira me Bada,jer kada se konektujem na net,i npr. udjem na youtube,izbaci mi da ne mogu da gledam nni jedan klip i kada udjem u postu izbaci mi "nepodrzani sadrzaj",a kada opet to uradi,pristupi posti,znaci poludim.Inace,Wave je za mene bolji od Ace u skoro svakom pogledu,osim OS...
Little prince,mozes li mi generalno reci mane Ace-a ili jos bolje,poredjenje ova dva telefona?!Nervira me Bada,jer kada se konektujem na net,i npr. udjem na youtube,izbaci mi da ne mogu da gledam nni jedan klip i kada udjem u postu izbaci mi "nepodrzani sadrzaj",a kada opet to uradi,pristupi posti,znaci poludim.Inace,Wave je za mene bolji od Ace u skoro svakom pogledu,osim OS...
Cak ni kada udjem preko ikonice youtube u meniju,opet nece da pusta klipove,msm nisu oni toliko bitni,ali me to nervira,dao sam cash i sve je na strani telefona,a opet ne moze...Podesavali su mi ovi iz MTS-a,msm oko neta...Jedino da neko ko ima Wave,moze da mi potvrdi,da li on bez problema,ode na net,na youtube i bez problema pusti bilo koji klip,nije bitan kvalitet,e onda mogu da prihvatim da nesto nisam dobro podesio ja ili ovi iz MTS-a...
- LittlePrince
- Mobil manijak
- Kontakt:
Нов Вејв има да се нађе за 250€, једноставно Вејв има бољу батерију, камеру, екран, бржи је, могуће да ће са бадом 2 да добије флеш у бровзеру али није сигурно (Ас неће имати никада), бољи звук, бољи видео плејер, бољи квалитет израде, има ТВ излаз (бежично и преко кабла), Блутут 3... Јел ти треба још нешто, једина мана Вејва је број апликација па ти сад размисли шта ти је битније.
Nasao sam Ace po gore napomenutim uslovima i stize mi sutra.Onda cu uspeti da uporedim Ace i Wave i videti da li sam pogresio ili ne.Muka mi je Bade u kojoj sve mora da se steluje,ceka,ponovo ukucava,bla,bla,bla...A i ovi glupaci koji dolaze na stranicu Wave-a i pljuju ga,prosto ti se smuci zivot kada tako nesto vidis,a dosao si da vidis nesto korisno o telefonu...Sutra cu reci sve vezano za ova dva modela i za moju odluku,hvala svima u svakom slucaju! =D
Da,ali ne "zalim" se samo ja na Badu,mnogi se zale...Kad sam vec ovde,da napomenem,BADA NIJE OS...pise i u samom odeljku "kompletan test".Bada je unapredjena verzija,fabrickog samsungovog programa sa modela Jet...Super je Bada,do nekle,ali ipak meni treba Android,a Ace msm da ce zadovoljiti moje tehnoloske potrebe...
ja bih rekao da su pogresili, jer je bada operativni sistem na telefonu, isto kao sto je i fabricki sistem operativni sistem, kao i ostali sistemi. E sada imas isto gomilu ljudi koji se zale i na android i na neki drugi sistem al dobro ako si ti resio da je tebi bolji ace ti uzmi. Hardverski gledano wave je bolji od ace-a a OS zavisi od korisnika do korisnika.
- LittlePrince
- Mobil manijak
- Kontakt:
Neenaad, Није Бада у хаосу већ је само непопуларнији ОС од Андроида па за њу изласи све касније али тако ти је и са Андроидом који је мање популаран од иОС-а па увек добија апликације које су већ изашле за ајФон
ПС: Пре неки дан другарица купила ЛГ ГТ540 и постоји велика вероватноћа да га поклони брату јер је Андроид много компликован

ПС: Пре неки дан другарица купила ЛГ ГТ540 и постоји велика вероватноћа да га поклони брату јер је Андроид много компликован