imao sam do sada SE w810i, super telefon ali je vreme da se menja.
hteo sam da kupim mobilne tipa motorola zn5 ili rokr ili neke se iz W serije koji su iz tog nekog perioda ali ih nazalost nema u prodaji, a sada ne znam koji su dobri mp3 telefoni. Kupio bih neki sa dobrim zvukom za slusanje na slusalicama (sa dobrim slusalicama) do 200e.
za sada razmisljam o 5800 ali ne znam...
Hvala unapred
Preporuka za muzicki mobilni do 200E
ako ti je vec muzika najbitnija, ja bih za te pare uzeo Apple iPod Clasic ili cak Touch i dobijes uredjaj boli glava sa mnogo memorije, mozes da gledas i video, a Touch pri tome jos extra surfa i zadrzis svoj tel.
ako ne tako onda verovatno ponovo neki Sony W serije ali sa 3.5mm ulazom za slusalice ili Nokia XM
ako ne tako onda verovatno ponovo neki Sony W serije ali sa 3.5mm ulazom za slusalice ili Nokia XM

- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
- :: one+ nord2
igorche, muzickih telefona vise nema kao sto ih je bilo ito ne tako davno. Walkmen i XpressMusic serije se vise skoro i ne proizvode, pa novijih telefona i nema. Umesto 5800 bolje odaberi X6 jer je ipak bolji od 5800. Bolja kamera a najveca prednost ekran koji je capacitive. Neznam dali ima dva zvucnika, ako ih ima to je to.
ima X6 dva zvucnika, ali ako sam dobro razumeo kolegi ja najvaznije da se dobro cuje na slusalice. imao sam X6 i licno me nije nesto odusevio kvaliteom zvuka, tako da ne znam... a sto se tice ekrana dobar je, u poredjenju sa 5800 mnogo bolji sto ne bih mogao reci za reprodukciju muzike, mozda je ovaj stariji cak kvalitetniji po tom pitanju. jos na stranu X6 ide bolja kamera sto si pomenuo i meni mnogo lepsi dizajn, manji je, tanji i tako.
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Uto, 12. Apr 2011. 15:24