Kamera kao bitna stavka pri izboru telefona

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
gargamel4
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 02. Mar 2006. 08:37

Post od gargamel4 »

Važno da je 12MPx :lol: Šalim se, neću da omalovažavam, verovatno je stvarno dobar ali budženje rezolucije namerno prosečnom kupcu zamagljuje podatak kakva je optika.

Moram priznati da se konačno i HTC malo popravio s kamerama. I dalje su Nokia i SE, pa i Samsung bolji ali i ovo počinje da liči na nešto. Ako telefon nema optički zoom a takvih je 99,9% onda ta opcija nema nikakvog smisla, ali s druge strane ni moj matori Canon A75 ima matori procesor pa iako ima zoom on ne radi za vreme snimanja videa....... elem na Faithless-u je HTC napravio bolje filmiće od (200 tresnutog pod :D ) Canona.
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO

Vlada Zem
Expert
Expert
Pridružio se: Ned, 14. Maj 2006. 13:25
:: N9

Post od Vlada Zem »

gargamel4 napisao: Moram priznati da se konačno i HTC malo popravio s kamerama.
...malo popravio... :)
Ako uzmemo da je "trenutni standard" za najbolju kameru = Nokia N8 jel, šta mu je bar blizu, po kvalitetu.
Ne znam da li sam "zaslepljen" izlaskom Galaxy2, ali stvarno sjajno "slika". Uzeći u obzir da su ti foto semplovi sa tih "proto" modela, može samo da bude još bolje. Nisu se pravili neki "indoor, lowlight" snimci, ali meni je recimo ovo sasvim ok
Slika
zvezde granda ne mogu u mp3 ali mogu u 3pm

Wicker Man
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
:: HTC Desire
:: Sony Ericsson K800

Post od Wicker Man »

Mozemo da ih volimo,mogu da nam trebaju ili ne ali cinjenica je da su one tu i da su danas nezaobilazne na svakom telefonu.Na korisniku je da odluci hoce li da slika ili "da se slika". :)
Takodje je cinjenica da sve danasnje kamere na telefonima daju sasvim pristojnu fotku a to znaci da kada uslikamo nesto ili nekoga, onaj ko hoce da pogleda nase delo ce sasvim bez ikakvih problema da razazna sta je predmet fotke.Znaci dani kada smo imali one munte fotke pri cemu si morao da "gatas "da li je osoba zensko ili musko su ,hvala Bogu, daleko iza nas.
E sad tu postoje nijanse medju tim kamericama,neko to primeti i pridaje paznju,a neko opet ne i sasvim mu je ok i ta opcija.E ko hoce da juri nijanse mora i da plati,sto je opet sasvim ok.Tako da svako prema svojim potrebama i mogucnostima moze da bira. :wink:
When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!

Odgovori