Dajte predloge, slusam.
Polovan Android do 150 eura?
Polovan Android do 150 eura?
Koji polovan telefon sa android OS je najbolja kupovina za 150 eura?

Dajte predloge, slusam.
Dajte predloge, slusam.
Poslednja izmena od dusko_j u Pon, 18. Apr 2011. 16:34, izmenjeno 1 put ukupno.
- AnGeL oF LoVe
- Mobil stručnjak

- Pridružio se: Čet, 23. Mar 2006. 22:18
- :: Note 4
- :: Note 10 lite
Imas na malim oglasima na ovom site-u novu Spicu (Samsung i5700) za ~150e.
Mislim da je za te pare to najbolji izbor...
Mislim da je za te pare to najbolji izbor...
Poslednja izmena od Fox u Pon, 18. Apr 2011. 17:41, izmenjeno 1 put ukupno.
Samsung S8,Sennheiser CX300 II
dusko_j,ok,to je tvoj izbor,mislim da je Spica bolja i od Magic-a i od Heroja...
Kad vec spominjes LG,GT 540 moze biti zanimljiv izbor,jedini 'nedostatak' moze biti taj njegov rezistivni ekran.Drugi model koji mozes pogledati je Optimus ONE,s tim sto mi se cini da cena tog modela (nov uredjaj) premasuje tvoj budzet.
Kad vec spominjes LG,GT 540 moze biti zanimljiv izbor,jedini 'nedostatak' moze biti taj njegov rezistivni ekran.Drugi model koji mozes pogledati je Optimus ONE,s tim sto mi se cini da cena tog modela (nov uredjaj) premasuje tvoj budzet.
Fox, nov Optimus ONE stvarno premasuje moj budzet, a s obzirom na to da u oglasim nisam video nijednog jedinog, on verovatno ispada iz kombinacije. Sto se tice GT540, velika prednost mu je i dosta niza cena, a ima ga po oglasima u velikom broju. Jedino sto su skoro svi iz MTS-a, a citao sam da su ga zastitili od root-ovanja. A mislim da je moje pravo da umesto fabrickih 600 MHz imam 700+, sto je, koliko sam razumeo, sa ovom zastitom nemoguce.
dusko_j,mislim da se to instaliranjem nekog custom recovery-ja lako resava,nemoj da te to odbija od kupovine doticnog modela.
Ako ti sve ostalo na tom modelu odgovara,nema razloga da ga ne uzmes u ozbiljno razmatranje za kupovinu.
A mislim da bi ipak trebao da pogledas i Optimus ONE,mozda i vredi dodati tih 30e (uzimam u obzir trenutne cene sa site-a),dobices dosta vise MB RAM-a,bolji ekran,...
Ako ti sve ostalo na tom modelu odgovara,nema razloga da ga ne uzmes u ozbiljno razmatranje za kupovinu.
A mislim da bi ipak trebao da pogledas i Optimus ONE,mozda i vredi dodati tih 30e (uzimam u obzir trenutne cene sa site-a),dobices dosta vise MB RAM-a,bolji ekran,...
- LittlePrince
- Mobil manijak

- Pridružio se: Ned, 28. Okt 2007. 04:32
- :: Xiaomi Redmi Note 5
- Kontakt:
Fox, kapiram ja da inace moze da se odradi recovery, ali sam citao neke komentare ovde da ljudi nisu uspevali da root-uju Optimus iz MTS-a, da su im stavili neku zastitu protiv rootovanja.
LittlePrince, nisam striktno ogranicen na 150€, ali trenutno nemam ni svih 150€, tako da mi je razlika izmedju polovnog GT540 od 120€ i novog P500 od 185€ poprilicno velika.
U svakom slucaju, hvala svima na sugestijama, javicu vam za par nedelja sa kojim telefonom ulazim u Android porodicu.
LittlePrince, nisam striktno ogranicen na 150€, ali trenutno nemam ni svih 150€, tako da mi je razlika izmedju polovnog GT540 od 120€ i novog P500 od 185€ poprilicno velika.
U svakom slucaju, hvala svima na sugestijama, javicu vam za par nedelja sa kojim telefonom ulazim u Android porodicu.
- Pera Detlic
- Mobil manijak

- Pridružio se: Pon, 21. Dec 2009. 13:45
- :: HTC One [m8]
-
Supermen25
- Novajlija

- Pridružio se: Ned, 06. Mar 2011. 12:57
Supermen25, kostao je 100 €, star mesec dana, ali zakljucan je na MTS mrezu. Problema sa prasinom nemam, ali malo pucka plastika kod tastera za nazad, iznad hardverske "crvene" slusalice. I to je jedini problem koji sam primetio. Wi-FI radi lepo, isprobao sam i GPS, samo mu treba malo vremena dok nadje pocetnu poziciju. Baterija je sasvim ok, takodje. Topla preporuka od mene za ovaj telefon. 
-
Supermen25
- Novajlija

- Pridružio se: Ned, 06. Mar 2011. 12:57
- LittlePrince
- Mobil manijak

- Pridružio se: Ned, 28. Okt 2007. 04:32
- :: Xiaomi Redmi Note 5
- Kontakt: