HTC Geatia - HTC Desire

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
dragang
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pon, 05. Dec 2005. 13:19

HTC Geatia - HTC Desire

Post od dragang »

Koliko je velika razlika izmedju htc desire i htc gratie koju imam. Razmisljam da je zamenim sa Desire pa me intersuje da li je vidno brzi telefon i uopste misljenje korisnika koji su imali prilke da isprobaju oba telefona.

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 17. Maj 2005. 11:13
:: iphone 11 pro max

Post od iLuka »

ja imam gratiu i po meni je jedina razlika maaaala brzina u radu i veci ekran... sve ostalo je u praksi isto... mozda su moje potrebe skromnije od tvojih, to ne znam... :wink: :wink: :wink:

wrc
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Sub, 05. Sep 2009. 17:33

Post od wrc »

POZ!
DESIRE ima daleko bolju kameru,snima i u 720p formatu sa 2.2 update,dok je video zapis kod GRATiE vga.

lesa0208
Supreme Themer
Supreme Themer
Pridružio se: Ned, 14. Feb 2010. 22:33

Post od lesa0208 »

wrc, wtf ako ti je merilo kamera na telefonu svaka cast ahahahaha . Generalno desire je bolji zbog veceg ekrana i naravno kvalitetnijeg, boljeg procesora, vise ram memorije.

wrc
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Sub, 05. Sep 2009. 17:33

Post od wrc »

lesa0208,nadovezao sam se na komentar od luca,i dodao ta je to jos jedna od prednosti,a ne samo mala brzina u radu i veci ekran.Naravno da ima vise rama i brzi procesor i amoled ekran u odnosu na tft kod gratie,itd.

dragang
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pon, 05. Dec 2005. 13:19

Post od dragang »

Po vasem misljenju kolika bi bila realna doplata koja bi isla uz htc gartiu za htc desire, da su oba u fulu i super ocuvana. Hvala svima na komentarima

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 17. Maj 2005. 11:13
:: iphone 11 pro max

Post od iLuka »

svako ce ti traziti oko 100eur sto je po meni veoma mnogo jer nije neka razlika... bolje onda kupi novi HD2 ili HD7 za te pare... :wink: :wink: :wink:

Odgovori