Може и ћирилица, мада на интернету генерално пишем латиницом јер има људи који нису из Србије, а посећују форуме. Нема везе, направићу изузетак (верујем да је мало оних који се интересују за и780).
Мене, лично, телефон одушевљава!
Као посебне предности бих истакла управо "миша", који ми омогућава да уопште не користим оловку, а да није њега, многе бих ствари "омашила" прстом (поготово кад скролујем странице које прегледам). Не знам како другима, али мени је лично оловка једна много компликована ствар јер су ми обе руке заузете око телефона, што не волим. Навикла сам да телефон користим једном руком, а старе навике се тешко мењају..

Друга предност јесте што могу да проверавам неколико налога у исто време, што ми посебно одговара. Трећа је одлична синхронизација. Четврта је гармин, који нисам ни слутила да ће ми оволико користити. Пета је.. па не знам шта тачно да наведем. Рецимо овако: све што ми треба, овај телефон може да уради. У исто време су ми покренути опера и експлорер и укључен је нпр. неки текст у ворду који читам. И само пребацим на оно што ми треба, нема никаквих кочења и баговања. Ако некад нешто баш и запне, када сам на путу и урнишем га од употребе, урадим софт ресет и опет све у реду. За годину дана нисам имала потребу за хард ресетом, с тим што сам водила рачуна да на њега инсталирам проверене програме.
За све остало, препоручујем да прочиташ постове које је писао Томас Хокенбери.
И на крају, питање је у које ћеш сврхе најчешће користити телефон. Ја га користим највише за синхронизацију докумената (календара са неколико сервера, ворд докумената и слично) и у томе је одличан! Наравно користим га и као телефон, то сам заборавила.
Јави шта си одлучио, да питам за Б7330 ако се одлучиш за њега - верујем да је и он одличан, плус је новији модел...