Добар дан, добри људи!
Волела бих да заокружим причу о свом Самсунгу...
Заиста ми је добро служио и презадовољна сам свим Томасовим постовима који су ми олакшали сналажење, као и саветима које сам на овом форуму добила од свих вас заједно - и односом момка који ме је нашао на форуму, па ми продао телефон. Заиста носим једно лепо и драгоцено искуство одавде.
Телефон је, нажалост, јуче отказао - тачскрин је прво брљавио пар дана и онда дефинитивно није више уопште радио, па сам мишем бекаповала податке на картицу и урадила први хард ресет у животу. Тиме сам скроз забрљала ствар јер сада, након што упалим телефон, морам да позиционирам екран, што не могу да урадим (јер тачскрин не ради, а не прихвата "клик" или "дупли клик" миша), тако да је телефон неупотребљив.
Звала сам све могуће и немогуће сервисере од Суботице до Београда, али нема шансе да пронађем екран/тачскрин слој, тако да се (из финансијских разлога) морам вратити неком обичном телефону. То ми тешко пада, па сам помало гледала понуде теленора, телекома и випа, не бих ли пронашла неки бољи телефон. Међутим, понуде су прилично скупе, а батерије слабе спрам великих екрана, па онда читава инвазија неких нових платформи андроида, па.. а ја сам баш навикла на свој стари телефон и на честу употребу гармина, календара, офис пакета и интернета (за проверу мејла и синхронизацију основних података). Видим да у Телекоплусу продају хтц-хд7 за 200е, што је у реду, али немам ни тих 200е, па сам хтела да проверим са вама - ако неко слуууучајно има и780 који је исто тако неупотребљив или ако има екран вишка - ја бих га купила и однела у неки сервис. Надам се да би ме на тај начин и780 још неко време служио, док не скупим за пар месеци паре за неки други телефон, а немам појма ни који - и780 је за мене заиста био идеално решење. Ех.. муке живе. На тел. картици немам ни један број, сви програмчићи су ми на екстерној меморији, али ће бити неупотребљиви на новим моделима телефона, навикла сам на командер, а видим да сви новији телефони имају иконице.. и опет ме чека једно велико учење и привикавање на нека нова окружења и платформе. Игре без граница.