Najbolji low budget android?
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Sub, 16. Apr 2011. 17:36
Najbolji low budget android?
Kupio bih neki android jel mi se tocini kao najbolji os ali koji je najbolji android za ove pare?Dvoumim se izmedju lg gt540 i jos nekih modela prvenstveno zbog igrica i interneta.NA internetu sam videokako na optimusu igraju modern combat koji navodno baguje na telefonima sa procesorom manjim od 1ghz
- tomas.hokenberi
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
- :: Samsung GalaxyNote20
androidfan, ova tema je za poredjenje modela a ne za Android i zato je premestam u odgovarajuci podforum.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
-
- Slučajni prolaznik
- LittlePrince
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 28. Okt 2007. 04:32
- :: Xiaomi Redmi Note 5
- Kontakt:
Ја сам скептик према кинезима, узмеш лепо ЛГ који има квалитетан екран, добру израду и гаранцију. Неко је написао да је квалитет дугмића лош, вероватно ни екран није нешто нарочито (претпоставка) а гаранцију сигурно не добијаш. Јесте да је он на папиру мало бољи али у пракси? Ја до сада нисам наишао на доброг кинеза, сви су по систему раде али...
LittlePrince, ja sam napisao da su dugmici losiji, za ekran nema nikakvih zalbi, A u praksi je mnogo bolji od lg jer sam imao priliku da ga uporedim. Meni je moj stigao iz Svajcarske al imas sa vremena na vreme ovde da se prodaju. E sada ja imamk i garanciju i racun za moj telefon, samo sto ne znam kako bih ga poslao tamo verovatno bih preko druga koji ima rodbinu tamo al uglavnom ako je neko korektan dace ti i racun i garanciju.
-
- Slučajni prolaznik