telep
Може и баш за ту цену коју се наводи тј. 270е.
Асе је око 220е, мислим да се дефинитивно исплати додати тих 50е за SL.
Која је цена С6 не знам али фон јако добро делује, Симбиан није мана и далеко је од неупотребљивости.
dinja, moj glas takođe ide za SL. Pogotovo ako misliš da telefon koristiš duže vreme. Ja u kući imam Galaxy Ace i šta znam nije to loš model, ali mislim da se isplati doplatiti za Galaxy SL ili čak Galaxy S, jer je to ipak druga klasa telefona, odnosno još uvek jedan od najboljih modela, dok se za Ace već sada može reći da je prevaziđen.
Pozdrav!
The Member formerly known as L.S.I. .... Genuine vanilla ice cream sandwich... Nexus Prime
Pa ja nzm cenu za galaxy sl. Pokusao sam danas da saznam, ali nema ga po radnjama.Saznacu sutra sigurno, mada sam cuo da je oko 270e, a to je za mene ipak previse, jer za ace mi treba 210e, a galaxy s je preskup. tako da mi treba preporuka za neki fon koji je tu po ceni kao ace.
[izmenio tomas.hokenberi] Batali te tackice i drzi se pravopisa, ukljucujuci upotrebu znakova interpunkcija i velikog slova tamo gde treba, razmaka iza zareza itd.
pa sve je to ok, ali ja stvarno nemam tih 50-60 evra. Verujem da se ta doplata isplati, ali ja ipak imam samo 200-210 evra, tako da msm da cu ipak da uzmem ace.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.