galaxy ace vs wildfire s

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
Ceftriaxone
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 01. Dec 2008. 23:07
:: XZs
:: S7e

galaxy ace vs wildfire s

Post od Ceftriaxone »

Potrebna mije pomoc. Mogu uz ugovor da uzmem ove tepefone po ceni od 4000 za ace, odnosno 10000 za wildfire. Tel je namenjen za moju devojku koja ce tek uploviti u android vode. Citao sam testove na raznim sajtovima, i nikako da prelomim. U slobodnoj prodaji Ace je skuplji, a uz ugovor je vise nego duplo jevftiniji.
Ace:
+ manje kosta (devojci je to bitno), veci ekran
- izrada, nema flash podrsku, ne bas veliki izbor romova (mada je i to diskutabilno)

Wildfire s:
+bolja izrada, flash podrska, sense (znam da se mnogi nece sloziti,meni je sense mnogo lepsi od stock-a)
- manji ekran, veca cena

Iskreno, najvise me buni ovo sa flash-om. Na veci ekran bi se lako navikla, morala bi vise da pazi na padove, ustedela bi 6000. Na osnovurecenog, definitivno mi Ace deluje kao bolji izbor. Sta kazete?
Meni se btc vise svidja kao brend,mada je vrlo verovatno da cu i ja u najskorije vreme (cim prodam desire) preci u Samsung vode.
ex ivan87

antec
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 11. Jul 2008. 03:32
:: LG G Flex 2

Post od antec »

Zar nije to Flash lite na Wildfire S? Cini mi se da procesor ne podrzava full flash.Ako je tako, instaliras Operu mobile i gotovo. Moj glas za Galaxy Ace.

Pozdrav

mironiko
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 06. Jun 2011. 12:21
:: ASUS ZenFone 2 Laser

Post od mironiko »

Ako su cene takve kakve jesu, svakako Ace (iako je moj izbor bio LG Optimus One, a upravo su mu ta dva bili konkurenti). Ono sto je meni najveci nedostatak Ace je losija, plasticna izrada, i taj igrackasti dojam kad ga drzis... Sem toga, TouchWiz mi je ruzniji od Sense-a, ali to je sve subjektivno. Inace, neka "opipa" i jedan i drugi - kladim se da bi se u beli WFS totalno zaljubila... :) Opet, ponavljam, za te pare... Bolje Ace. Da je za iste, WFS.
ASUS ZenFone 2 Laser

Odgovori