Jos jedan glas za HD2. Galaksija u ruci izgleda kao kineski plastikaner u odnosu na HD2. Fenomenalna izrada i moze da se ubaci Android ako to preferiras tako da dobijas jedan sasvim korektan uredjaj.....
Saxon26, Po meni izbor se svodi na HD2 vs Galaxy S, Galaxy S jeste za nijansu moćniji telefon i bolji od HD2, ali HD2 je daleko kavalitetniji, plus u njega može da se ubaci android i pritom je jeftiniji ako ga kupuješ polovnog.
Ja sam imao priliku da uporedim hd2, sa androidom 2.3.4 cini mi se, desire hd i desire s, jedan pored drugog, hd2 radi za njansu bolje, brze. Drug ciji je hd2 kaze da mu baterija drzi isto kao sa winmo, dva dana, nije naisao ni na kakve bagove za nedelju dana koriscenja... Ja sam se tada odlucio za hd2 a isto sam se lomio oko odluke za sledeci telefon
ja koristim hd2 i koristim android na njemu, uopste ne primecujem neku razliku u radu imzedju hd2 i nekog android telefona, sve je zategnuto sve radi kako treba, romova imas koliko hoces, ja sam bas zadovoljan telefonom.
Hvala drugari,videcu,uzeo bih polovan HD2,vidim ima po oglasima puno,pa neznam problem mi je sto sam iz Nisa,tako da nemogu da budem siguran,ko sta,i kakav fon mi salje.Valjda nisu svi prevaranti
Saxon26, Potvrđujem ono što su rekli Freyr i lesa0208 , android na HD2 radi identično kao na bilo kojem drugom android uređaju, u mom slučaju poredio sam HD2 i HTC Desire, sve perferktno funkcioniše, drug koji koristi android u HD2 nije primetio nikakve bagove a koristi portovan android već nekih mesec dana.Lično sam koristio HD2 nekih nedelju dana i nijedan bug nisam primetio.
znaci sve aplikacije koje rade na standardnom androidu rade i na hd2?dobro video sam da jos nisu nasli foru za kameru?Kazite mi koliko para da dam za polovan?
Saxon26, sve aplikacije rade lepo, neke jace igre nerade na nekim romovima dok na nekim rade, kamera takodje radi bez problema ne znam gde si nasao to za kameru. Pa das do 260e ne preko
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.