Optimus 2x,Nexus i9023,Galaxys?
Optimus 2x,Nexus i9023,Galaxys?
Pozdrav nov sam na forumu pa rekoh da pitam mozda i dobijem odgovore,e ovako resih da kupim telefon omnia i900 crche,pa sad citao sam listao strane ovde i na drugim sajtovima, ali jos uvek ne mogu da se odlucim koji je onako najkompletniji telefon koji ce me sluziti najmanje 1 godinu,ne igram igre na telefonu,uglavnom pozivi wifi ,poneki dobar hd film muzikica i tako to..Mislim da mi je najblizi lg 2x,Nexus je isto odlican ali ima s-lcd (verujte da neznam koliko je ta razlika velika u odnosu na amoled),i Galaxy S ili S plus..Pa sad ako je neko strucan pa mi pomogne oko izbora placam pice haha 

- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
Ako misliš na galaxy S I, onda moja preporuka ide za taj model.Jedina njegova mana je nešto plastičnija izrada, ali sve ostalo je vrhunski odrađeno.Ni LG 2x nije loš, mada ne volim preterano LG telefone pa iz toga razloga ti preporučujem Galaxy S I.Osnovan razlika između S-LCD i AMOLED tehnologije jeste upravo u samoj izradi ekrana.AMOLED tehnologija je bolja, boje su zasićene i žive, prikaz na AMOLED ekranu je zaista vrhunski, svako bolji od S-LCD ekrana.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
Jao nemojte vise ovako preporucivati model 'leba vam. Ne znam kakva to vrsta plastike treba da bude pa da telefon ne bude "plasticnije" izrade...znemanja napisao:Ako misliš na galaxy S I, onda moja preporuka ide za taj model.Jedina njegova mana je nešto plastičnija izrada

Momcovi, to je kvalitetna PP ili ABS plastika, nije onaj otpad od kojeg se prave jeftine kineske drangulije...
- znemanja
- Moderator
Green, Naravno da je kvalitetna plastika, ali jako loše izgleda na telefonu koji je pre par meseci bio No.1 u svetu android uređaja, tada je taj telefon koštao 400+ evra ,a takva plastika je ne prihvatljiva za tu cenu.Sada kada mu je spala cena, ta plastika i može da prođe, ali opet odaje utisak jeftine kineske igračke čak i kada se uporedi sa nekim dosta hardverski slabijim telefonom.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
Znaci predlazete mi da uzmem optimus 2x?Optimus mi je nekako slab sa custom romovima a i podrska sa strane lg-ja nije bas brza (nije izasao gingerbird) ko zna kazu tek u oktobru.A Samsung S je nekako bolji sa custom romovima ,al opet lg ima dual procesor tegra hmm zaista teska odluka ,cena je slicna,mislim da cu se ipak upustiti u avanturu zvanu Optimus 2x,pa sta bude,ako ne bude bilo dobro u sta sumnjam (trenutno imam omniu i900 zastareli windows mobile),mislim da se necu pokajati,e sad uzeo sam u razmatranje i nexus S i9023 slcd ali neznam on mi je nekako identican galaxiji ali videcemo imam par dana da dobro razmislim,..
Dobro bi mi dosla pomoc jos nekog sa foruma ko je koristio jedan od ova dva telefona,sigurno bi mogao da mi pomogne ,sa odgovorima na pitanja sta valja sta ne valja ,mada sam ja puno toga procitao po raznim forumima,ali ok naravno da je bolje iz prve ruke cuti nesto o aparatu i njegovim mogucnostima i manama 

znemanja, ma razumem te druze, plastika cesto zna da izgleda jeftino, ali to je samo izgled. Bez obzira sto neki model kosta koliko kosta. Dosta cesto se to zamera kad poznati sajtovi testiraju neki model, ali to ne mora da bude merilo za sve korisnike.
Nekad me stvarno nervira kad likovi zameraju modelima sto izgledaju previse "jeftino" a skupi su do "bola", sto se poznaju otisci, sto oblikom previse podsecaju na ovo ili ono i slicne gluposti. Covek kada bira telefon treba da ode u radnju i da ga vidi, isproba kako lezi u ruci, a ne da veruje komentarima sa raznih sajtova.
Eto na primer HTC-u zameraju sto su im modeli dizajnerski slicni, a i dalje idu kao alva. Znaci da ce covek ipak kupiti neki HTC model ako mu se isti svidja, bez obzira sto lici na 5 drugih modela iz palete. LG Optimusu 2X, na primer, zameraju sto je dizajnerski nekako "bezlican" i "obican", nema to "nesto". Pa jbg, ne moze da podseca na zgodno zensko telo...
shoomy28, najveca mana kod LG Op. 2X je trajanje baterije (manje vise i kod svih ostalih smart aparata, ako cemo iskreno), ali da ja biram izmedju ova tri, ipak bih izabrao njega. Ostalo je super, cackao sam malo po njemu u radnji, stvarno je brz u radu...
Nekad me stvarno nervira kad likovi zameraju modelima sto izgledaju previse "jeftino" a skupi su do "bola", sto se poznaju otisci, sto oblikom previse podsecaju na ovo ili ono i slicne gluposti. Covek kada bira telefon treba da ode u radnju i da ga vidi, isproba kako lezi u ruci, a ne da veruje komentarima sa raznih sajtova.
Eto na primer HTC-u zameraju sto su im modeli dizajnerski slicni, a i dalje idu kao alva. Znaci da ce covek ipak kupiti neki HTC model ako mu se isti svidja, bez obzira sto lici na 5 drugih modela iz palete. LG Optimusu 2X, na primer, zameraju sto je dizajnerski nekako "bezlican" i "obican", nema to "nesto". Pa jbg, ne moze da podseca na zgodno zensko telo...

shoomy28, najveca mana kod LG Op. 2X je trajanje baterije (manje vise i kod svih ostalih smart aparata, ako cemo iskreno), ali da ja biram izmedju ova tri, ipak bih izabrao njega. Ostalo je super, cackao sam malo po njemu u radnji, stvarno je brz u radu...
- znemanja
- Moderator
Green, Tu se slažem sa tobom, telefon treba osetiti kako leži u ruci i upravo na osnovu toga i pišem ove tvrdnje u vezi Galaxy S I modela.Iako on na prvi pogled ne izgleda jeftino, ali kada ga uzmem u ruke, samo lakoća uređaja i osećaj koji mi ta plastika pruža, dovodi me do toga da mi opadne utisak o njemu bez obzira na njegov, pre svega, impresivan ekran, pa zatim i njegove ostale mogućnosti.Jednom rečju imam osećaj da držim neki jeftin proizvod, to je moj utiska na osnovu mog iskustva sa tim telefonom.Naravno, to možda nekom uopšte ne smeta i zato UVEK telefon treba isprobati lično u nekoj propdavnici pre kupovine i ne kupovati samo na osnovu informacija sa neta.
Narucio sam Optimus 2x ,sta da radim razmisljao sam nedelju dana i odlucio danas da ga uzmem pa cu videti nadam se da ce biti veliki pomak sa omnie i900 na android, e sad nadam se da ce update na ginger uskoro sa svim zakrpama i boljim sistemom ,i resenjima za neke sitne problemcice koje ovaj odlican telefon ima..Hvala sto ste ucestvovali u ovoj temi!!