I dalje neodlucan. Nokia C3, LG GT540 Optimus, Samsung b7330

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
<Milanche>
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Ned, 11. Jan 2009. 23:39

I dalje neodlucan. Nokia C3, LG GT540 Optimus, Samsung b7330

Post od <Milanche> »

Kupujem mobilni za sestru do 100€ preko oglasa-sa mreze ili malo koriscen.
Prvi pik mi je bio Nokia C3, jer ima wifi, internet, facebook, skype, qwerty tastaturu.

Ali za te pare ima i LG GT540 Optimus, Android, touchscreen, ima i gps i svasta nesto, ali pre svega veliki touchscreen ekran, sa druge strane moze da bude vise problema sa operativnim sistemom, instalacije programa... Da kupujem za sebe, uzeo bih njega ili P500 ;) , ali sestra "nema pojma" i sta ako se nesto pokvari, a ja nisam tu da namestim. A i kvraljiviji je od C3 sam po sebi jer je i komplikovaniji.

I samsung b7330 sam uzeo u obzir, windows 6.5 os, veliki ekran, sigurno kvalitetnije uradjen od C3, ali ipak polovan-koriscen, navodno odlicno ocuvan.
Uglavnom qwerty tastatura mi je bitna, jer najvise salje poruke, ako bih isao na touchscreen, kupio bih i olovku, ne znam kako je sa njom.
Nokia Efiftyone

mezzano
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 26. Dec 2006. 11:34
:: Motorola Moto E5 DS
:: Huawei Y5 II

Post od mezzano »

Ako je qwerty bitna, a ona "nema pojma" o operativnim sistemima, onda će joj više koristiti C3 od GT540, koji bi bio moj izbor.

Pera Detlic
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 21. Dec 2009. 13:45
:: HTC One [m8]

Post od Pera Detlic »

pa dobro ako 'nema pojma'... lako ce da nauci... kao da je android komplikovan... :P
<Milanche>, ce da je nauci... zar ne? :wink:
Samo nek se rolaju....sarme.

janka_88
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
:: Samsung S21 Ultra 5G

Post od janka_88 »

Android i rezistivni touch...? Ne znam kako se to u praksi pokazalo ali smatram da je u ovom slucaju C3 bolje rjesenje za jer je bukvalno sve poznato kao na bilo kojem drugom obicnom telefonu a osim toga ne djeluje uopste kao neki obican telefon. Trajanje baterije je takodje na strani C3 iako po kapacitetu Optimus ima jacu bateriju ali je i daleko veci potrosac. Moja preporuka ide za C3 kad su u pitanju novi telefoni a sto se tice tog samsunga nisam siguran da vrijedi bas davati iste te pare za polovan model jer nije toliko bolji. Ovako dobije nov telefon i ne razmislja. :)

LittlePrince
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 28. Okt 2007. 04:32
:: Xiaomi Redmi Note 5
Kontakt:

Post od LittlePrince »

Тач телефон баш и није за куцање поготово ако је мали као ГТ540. ГТ540 је у свему бољи оц Ц3 али ако је куцање примарно онда га заобиђи 8)

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 17. Maj 2005. 11:13
:: iphone 11 pro max

Post od iLuka »

za zene tj. devojke, devojcice je trenutno C3 bez boje vrh vrhova, zasto da se bakce sa necim kao sto je android ili bilo koji OS ako je preokupira pravi zenski telefon u ''super boji'' :wink: :wink: :wink:

<Milanche>
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od <Milanche> »

Od android telefona sam odustao, jer nemam viška vremena za svakodnevnim jurenjem i instaliranjem poslednjih verzija Romova, a i zbog njihovom potrebom da su stalno online!, između C3 i B7330 sestra je odabrala Samsung, pored kojeg C3 izgleda kao dečja igračka!
Nokia Efiftyone

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
:: one+ nord2

Post od Deksi »

<Milanche>, ej stvarno dobro izgleda sad sam gledao slike i specifikaciju jeste win... ali ako ima potrebnih aplikacija i navigaciju bice koristan telefon.
Koliko si ga platio ??

<Milanche>
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od <Milanche> »

90 evra koliko traze i za Nokiu C3, jeste polovan, al bukvalno ko nov.
Jeste malo komplikovaniji i nema toliko aplikacija ko "Androidi", ali u poredjenju sa S40 platformom, nebo i zemlja.
Nokia Efiftyone

Pera Detlic
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 21. Dec 2009. 13:45
:: HTC One [m8]

Post od Pera Detlic »

jel to wp7 ili wm6.5...? :roll:
Samo nek se rolaju....sarme.

tomas.hokenberi
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
:: Samsung GalaxyNote20

Post od tomas.hokenberi »

Pera Detlic, B7330 je Windows Mobile 6.5 aparat (nije Windows Phone 7). Daklem lakse je naci aplikacije tipa GPS softvera (Garmin radi) itd.
Medjutim kako se radi o Windows Mobile Standard (nije TS) bice problema sa nekim drugim aplikacijam koje su pravljene uglavnom za touch-screen modele.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB

Odgovori