Samsung Galaxy Tab vs Archos 70?
Samsung Galaxy Tab vs Archos 70?
Resih da uzmem internet tablet,pa se nadjoh opet u dilemi.
Znam da Tab podrzava GSM,sto mi i nije toliko vazno,procesori su isti,Archos ima vise memorije(nasao sam verziju od 250 gb)
Oba rade na Androidu,ne patim od marke.Sta mi vi preporucujete?
Znam da Tab podrzava GSM,sto mi i nije toliko vazno,procesori su isti,Archos ima vise memorije(nasao sam verziju od 250 gb)
Oba rade na Androidu,ne patim od marke.Sta mi vi preporucujete?
- tomas.hokenberi
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
- :: Samsung GalaxyNote20
Behemoth, galaxy tab svakako. Gsm/3G podrska je jako korisna tamo gde nema wifi-ja, bolje je izradjen i generalno je kvalitetniji.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
- Dream Weaver
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 10. Nov 2004. 02:45
- :: Xiaomi Mi Max 2
Bas zbog toga sam i hteo Archos,stigli su mi katalozi iz Metroa,i ne cini se kao losa ponuda.
Razmislicu jos,lomim se.Imam HTC HD2 kog ne nameravam da menjam jos uvek,ali mi je nekad muka da preko njega proveram postu,gledam filmove,posto imam wifi po kuci.Lap top ne podnosim organski,pa bi mi neki tablet odgovarao.
Razmislicu jos,lomim se.Imam HTC HD2 kog ne nameravam da menjam jos uvek,ali mi je nekad muka da preko njega proveram postu,gledam filmove,posto imam wifi po kuci.Lap top ne podnosim organski,pa bi mi neki tablet odgovarao.
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Da muka bude jos veca,stigao mi danas katalog iz Metroa sa nekoliko novih tableta,jos povoljnijih.
Archos 7c,Arnova i MPMAN.Mada Arnova ima rezistivni ekran sto me odbija.Sad tek sledi dilema
Archos 7c,Arnova i MPMAN.Mada Arnova ima rezistivni ekran sto me odbija.Sad tek sledi dilema
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
takodje prvi put cuo,ali kosta 21 600 din,10 inca multi touch,android 2.3,512 ddr2,kamera,full hd reprodukcija..ima isti samo 8 inca ekran,i kosta 16 000.
Zligor, 7c i nije toliko slabiji od 70ice, a ima kapacitivni ekran,a ne resistivni. Najbolja kupovina je 7 g2, iako je iz Arnova serije ima kapacitivni ekran, prednju kameru, 1GHz procesor, 512mb RAM (dok i 70 i 7c imaju po 256mb), na testovima je brzi nego Galaxy S npr...A kosta neverovatnih 135e.
Archos je francuska firma, nije no name kinez za razliko od tog mpmana, prosle godine je prodao valjda vise od 20 miliona tableta samo u Americi.
Oni su prodavali tablete i pre pojave iPada, imaju dosta dugu tradiciju sa njima
Archos je francuska firma, nije no name kinez za razliko od tog mpmana, prosle godine je prodao valjda vise od 20 miliona tableta samo u Americi.
Oni su prodavali tablete i pre pojave iPada, imaju dosta dugu tradiciju sa njima
Ipak sam resio Galaxy Tab,nadjoh povoljno i malo koriscen u garanciji.Uz to je 3G i mislim da se isplati kupovina.A GPS je samo plus,cale se odusevio kad je cuo za to,posto cesto putuje poslom pa ce mu dobro doci.