Samsung Galaxy Tab vs Archos 70?

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
Behemoth
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 10. Okt 2009. 13:59

Samsung Galaxy Tab vs Archos 70?

Post od Behemoth »

Resih da uzmem internet tablet,pa se nadjoh opet u dilemi.
Znam da Tab podrzava GSM,sto mi i nije toliko vazno,procesori su isti,Archos ima vise memorije(nasao sam verziju od 250 gb)
Oba rade na Androidu,ne patim od marke.Sta mi vi preporucujete?

tomas.hokenberi
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
:: Samsung GalaxyNote20

Post od tomas.hokenberi »

Behemoth, galaxy tab svakako. Gsm/3G podrska je jako korisna tamo gde nema wifi-ja, bolje je izradjen i generalno je kvalitetniji.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB

Dream Weaver
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 10. Nov 2004. 02:45
:: Xiaomi Mi Max 2

Post od Dream Weaver »

Behemoth, em pordrska za gsm, archos nema gps, ima samo prednju kameru koja je VGA a i pitanje koliko im RAM-a a i kad budes prodavao fon/tablet uvek ces lakse prodati samsunga nego archos-a (za koji maltene niko i nije cuo :wink: )
and justice for all...

Zligor
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 24. Apr 2009. 17:52
:: LG Nexus 5X

Post od Zligor »

ako gsm podrska nije toliko vazna onda archos 70, jeste samsung mnogo bolji ali 16.200 rsd za archos je stvarno povoljno (metro, i sutra je ta cena) pa vidi.

Behemoth
Expert
Expert

Post od Behemoth »

Bas zbog toga sam i hteo Archos,stigli su mi katalozi iz Metroa,i ne cini se kao losa ponuda.
Razmislicu jos,lomim se.Imam HTC HD2 kog ne nameravam da menjam jos uvek,ali mi je nekad muka da preko njega proveram postu,gledam filmove,posto imam wifi po kuci.Lap top ne podnosim organski,pa bi mi neki tablet odgovarao.
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.

fannY
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 01. Jun 2009. 21:31
:: Redmi Note 7

Post od fannY »

I ja isto glasam za Archos 70 ,za to sto ces ga koristiti ni ne treba ti Galaxy. :)

Behemoth
Expert
Expert

Post od Behemoth »

Da muka bude jos veca,stigao mi danas katalog iz Metroa sa nekoliko novih tableta,jos povoljnijih.
Archos 7c,Arnova i MPMAN.Mada Arnova ima rezistivni ekran sto me odbija.Sad tek sledi dilema
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.

Zligor
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 24. Apr 2009. 17:52
:: LG Nexus 5X

Post od Zligor »

7c je dosta slabiji od 70, zato je i 12.000. arnova je neki jeftini brend archosa pa su ugradili resistive. pozovi metro, ako je ostao neki 70, kupi i uzivaj. za mpman sam prvi put cuo

Behemoth
Expert
Expert

Post od Behemoth »

takodje prvi put cuo,ali kosta 21 600 din,10 inca multi touch,android 2.3,512 ddr2,kamera,full hd reprodukcija..ima isti samo 8 inca ekran,i kosta 16 000.

STrider90
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Sub, 09. Maj 2009. 16:38

Post od STrider90 »

Zligor, 7c i nije toliko slabiji od 70ice, a ima kapacitivni ekran,a ne resistivni. Najbolja kupovina je 7 g2, iako je iz Arnova serije ima kapacitivni ekran, prednju kameru, 1GHz procesor, 512mb RAM (dok i 70 i 7c imaju po 256mb), na testovima je brzi nego Galaxy S npr...A kosta neverovatnih 135e.
Archos je francuska firma, nije no name kinez za razliko od tog mpmana, prosle godine je prodao valjda vise od 20 miliona tableta samo u Americi.
Oni su prodavali tablete i pre pojave iPada, imaju dosta dugu tradiciju sa njima

dule88
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 27. Sep 2011. 19:03

Post od dule88 »

Imas u Mobilwoodu Galaxy Tab za 40000 dinara sto je o.k cena.Mislim da je o.k a ima i opciju telefoniranja sa slusalicama sto je super mada mu je mali ekran samo 7 inca.

Behemoth
Expert
Expert

Post od Behemoth »

Ipak sam resio Galaxy Tab,nadjoh povoljno i malo koriscen u garanciji.Uz to je 3G i mislim da se isplati kupovina.A GPS je samo plus,cale se odusevio kad je cuo za to,posto cesto putuje poslom pa ce mu dobro doci.

Odgovori