Hu, hu, huuu!!!
Zdravo narode, imam jedno pitanje...
7250(i) vs 6610i vs 3660 vs 3650 ? Sta je od ovih NOKIA momentalno "best buy" : HELP! Thanks
P.S. Da li mislite da je jos rano kupovati mobilni sa kamericom? Ako mislite da je neki drugi model bolji a kosta do 200 evra recite.
Cool, hvala na informacijama!!! Mnogi ljudi hvale SE T610 kakvo misljenje Vi imate o njemu? Mada ja ipak mislim da je Nokia Nokia! Bez obzira na sve
P.S. Da li 3650 ima TFT ekran kao i 3660?
Ima li iko od vas iskustva sa modelom 6610i : Fon ima mnogo lep dizajn i ima solidne funkcije, podosta slicne k'o 7250i ali ne znam kako se pokazao realno. Da li se zakucava i sl. Negde sam procitala da jeprethodni model 6610 "krckav".Takodje sam cula da kod Nokie infracrveni port ne radi??? Je l' to buva ili istina?
THANKS!
hvala borise, jako bitna informacija. ja sam se bas namerio da ga kupim. imali su ga doduse pre neki dan u logic-u, ali su navodno svi bili rezervisani. sta da se radi. sacekacemo jos malo
7250(i), 6610i ,3660, 3650 svima je cena od 170-200 evra. A Siemens CX65 kosta od 205-300evra po informacijama sa ovog sajta. Malo li je rodjace :!: : Ako cu vec da dajem 300evra za mobilni sigurno ih necu dati za Siemensov telefon
ma kakav siemens. koliko ja cujem nokia 3660 je najbolji od tih telefona. nadam se da ce skoro stici u bg. koliko sam saznao bice ga vec u ponedeljak u nekim prodavnicama, pa svi koji ga hoce, ili telefon u ruke ili patike na noge pa tabanaj po gradu i trazi!
Pa N6600 je bolji u odnosu na CX65, itako mozemo do sutra...
Koliko sam skvatio chovek se prvenstveno interesuje za nokiu, a za te pare najbolji je 3660, a ako vec hoce neshto drugo onda je tu SE T610, i opet tako do sutra...
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.