Nov Android aparat do 150 evra
Nov Android aparat do 150 evra
Odmah da kazem da ce to biti moj prvi Android aparat. Budzet je maksimalno do 150 evra. U obzir dolaze samo novi aparati. Nemam nista protiv LG i Huawei ali te dve marke ne dolaze u obzir, jednostavno gube brze i vise vrednost u odnosu na Samsung i HTC. Ono sto sam mogao da primetim iz oglasa u taj budzet bi se uklopili Samsung Galaxy Mini, Samsung Galaxy Fit i eventualno HTC Wildfire. Ako imate i nesto cetvrto na umu, a da nije LG ili Huawei, slobodno predlozite. Sto se SE aparata tice, iskreno receno nemam nikakav stav u vezi njihovih mobilnih. Znam da to Android aparatima nije bas jaca strana ali meni je veoma vazna sto bolja autonomija u radu. Mobilni inace dosta koristim za pristup internetu, pregledu office dokumenata, slusanju radija, desetak poruka i desetak minuta razgovora dnevno. Kamera nije toliko bitna stavka. Unapred zahvaljujem na predlozima.
samir,kao prvo,ne bih stavljao LG i Huawei u isti kos ali dobro...
Za te novce najbolja kupovina je LG P500,oba Samsunga su debelo iza,cak je i Wildfire inferiroran u odnosu na Optimus One.
Mada,ako si odlucio da LG ne dolazi u obzir,suvisno je pisati zbog cega je taj model bolji od ostalih.
Imas cak i jedan odlican Alcatel koji ti se uklapa u budzet (OT-990),ali pretpostavljam da ces i njega preskociti...
Za te novce najbolja kupovina je LG P500,oba Samsunga su debelo iza,cak je i Wildfire inferiroran u odnosu na Optimus One.
Mada,ako si odlucio da LG ne dolazi u obzir,suvisno je pisati zbog cega je taj model bolji od ostalih.
Imas cak i jedan odlican Alcatel koji ti se uklapa u budzet (OT-990),ali pretpostavljam da ces i njega preskociti...

Samsung S8,Sennheiser CX300 II
- VeNoM
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
- :: Sony Xperia Z5P
- :: Sony Xperia Z
ja ne bih tako lako kudio lg.imao sam prilike da vidim kako rade neke modeli i ništa ne zaostaje od samsunga iste klase.možda je čak i bolji.
ali ipak ljudi imaju predrasuda po pitanju lga....
ali ipak ljudi imaju predrasuda po pitanju lga....
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!
- janka_88
- Expert
- Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
- :: Samsung S21 Ultra 5G
VeNoM, izgleda da je LG crn u ocima kupaca kad su u pitanju touch telefoni od pojave LG cookie.
A kad se sjetim samo kakav odvratan touch...
U svakom slucaju i moja preporuka ide za LG P500, imao sam ga prilike malo procackati i izuzetno fino izgleda telefon i lezi u ruci, i isto tako nisam primjetio da zaostaje po performansama i kvalitetom za nekim drugim proizvodjacima, jos uz tu cijenu sta sve nudi to bi bio pravi izbor.

Ja sam kupio kp500 pre jedno 3 godine za otprilike 150 evra,telefon je bio skroz ok,i jos uvek jeste,tako da LG-evi uopste nisu los izbor. mada bih aj tebi preporucio i neku Motorolu,znaci Motorola je pocela da pravi brutalne Android fonove,a posto su Motorolini a ne Nokiini kostaju 200-500 evra jeftinije od Nokie ili HTC-a a istog su kvaliteta cak i boljeg... Pa ti vidi sta ti se isplati 

Da li mi se cekanje isplatilo ili ne tek trenutno imam dve opcije, doduse za 160 a ne za 150 kao sto prvobitno planirah. U pitanju su potpuno SE Xperia Mini sa MTSa i HTC Gratia. Oba aparata su nova, nekorscena ali za razliku od SE za HTC prodavac nema garanciju jer je aparat donet iz inostranstva. Licno, po dizajnu i interfejsu Gratia mi se vise svidja i nekako mi su mi HTC aparati pouzdaniji, ako je verovati komentarima na forumima, a s druge strane SE svakako ima noviji Android i bolju kameru. Iskreno receno nisam nacisto sta izabrati.
-
- Novajlija
- Pridružio se: Ned, 30. Okt 2011. 17:32
- Pera Detlic
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 21. Dec 2009. 13:45
- :: HTC One [m8]
samir, drugarica ima Xperia mini.. ja sam se odusevio... mnogo mocan aparat samo je mali po dimenzijama, sve ostalo je u rangu sa mnogo cenjenijim telefonima... +ako ces da se bakces sa softverom, batali gratiju jer je podrska za nju mizerna...
ako imas cevape mesto prstiju uzmi gratiju, ako to nije slucaj, bez razmisljanja Xperiju...

ako imas cevape mesto prstiju uzmi gratiju, ako to nije slucaj, bez razmisljanja Xperiju...

Samo nek se rolaju....sarme.