Nov Android aparat do 150 evra

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
samir
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Sre, 13. Sep 2006. 09:16

Nov Android aparat do 150 evra

Post od samir »

Odmah da kazem da ce to biti moj prvi Android aparat. Budzet je maksimalno do 150 evra. U obzir dolaze samo novi aparati. Nemam nista protiv LG i Huawei ali te dve marke ne dolaze u obzir, jednostavno gube brze i vise vrednost u odnosu na Samsung i HTC. Ono sto sam mogao da primetim iz oglasa u taj budzet bi se uklopili Samsung Galaxy Mini, Samsung Galaxy Fit i eventualno HTC Wildfire. Ako imate i nesto cetvrto na umu, a da nije LG ili Huawei, slobodno predlozite. Sto se SE aparata tice, iskreno receno nemam nikakav stav u vezi njihovih mobilnih. Znam da to Android aparatima nije bas jaca strana ali meni je veoma vazna sto bolja autonomija u radu. Mobilni inace dosta koristim za pristup internetu, pregledu office dokumenata, slusanju radija, desetak poruka i desetak minuta razgovora dnevno. Kamera nije toliko bitna stavka. Unapred zahvaljujem na predlozima.

bestboy
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 23. Jan 2007. 03:10

Post od bestboy »

Прво то што си рекао је делимично тачно, друго сам себе ограничаваш на избор лошијег модела...
Или неки компоромис тј. Lg p500 или половни Samsung Galaxy Ace S5830 ~170e
Слобода или смрт

Fox
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 23. Avg 2007. 12:34
:: Bgd - Roma - Napoli

Post od Fox »

samir,kao prvo,ne bih stavljao LG i Huawei u isti kos ali dobro...
Za te novce najbolja kupovina je LG P500,oba Samsunga su debelo iza,cak je i Wildfire inferiroran u odnosu na Optimus One.
Mada,ako si odlucio da LG ne dolazi u obzir,suvisno je pisati zbog cega je taj model bolji od ostalih.

Imas cak i jedan odlican Alcatel koji ti se uklapa u budzet (OT-990),ali pretpostavljam da ces i njega preskociti... 8)
Samsung S8,Sennheiser CX300 II

samir
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od samir »

Kako su to vec dva pozitivna komentara u vezi LG P500, ipak cu morati negde da potrazim taj aparat i pogledam kako izgleda. Na kraju cilj je valjda za za isti novac dobiti sto bolji aparat. Hvala vam na komentarima.

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

ja ne bih tako lako kudio lg.imao sam prilike da vidim kako rade neke modeli i ništa ne zaostaje od samsunga iste klase.možda je čak i bolji.
ali ipak ljudi imaju predrasuda po pitanju lga....
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

janka_88
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
:: Samsung S21 Ultra 5G

Post od janka_88 »

VeNoM, izgleda da je LG crn u ocima kupaca kad su u pitanju touch telefoni od pojave LG cookie. :D A kad se sjetim samo kakav odvratan touch... :disgust: U svakom slucaju i moja preporuka ide za LG P500, imao sam ga prilike malo procackati i izuzetno fino izgleda telefon i lezi u ruci, i isto tako nisam primjetio da zaostaje po performansama i kvalitetom za nekim drugim proizvodjacima, jos uz tu cijenu sta sve nudi to bi bio pravi izbor.

White
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 09. Okt 2011. 10:02

Post od White »

Ja sam kupio kp500 pre jedno 3 godine za otprilike 150 evra,telefon je bio skroz ok,i jos uvek jeste,tako da LG-evi uopste nisu los izbor. mada bih aj tebi preporucio i neku Motorolu,znaci Motorola je pocela da pravi brutalne Android fonove,a posto su Motorolini a ne Nokiini kostaju 200-500 evra jeftinije od Nokie ili HTC-a a istog su kvaliteta cak i boljeg... Pa ti vidi sta ti se isplati :P

Ensiferum
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 07. Nov 2008. 21:13
:: Xiaomi Mi 9T 6/128
:: Nokia 8 4/64

Post od Ensiferum »

samir, znaci vecina ide u prilog LG Optimus One, tj P500, a to je i moja preporuka, najbolji odnos cena/kvalitet medju Android telefoncicima srednje klase! 8)
"U svetu bez iluzija, covek je stranac" A.Kami

Fox
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 23. Avg 2007. 12:34
:: Bgd - Roma - Napoli

Post od Fox »

samir,pogledaj i Sony Ericsson Xperia mini,vrlo mocan a sa druge strane veoma "mali" uredjaj. 8)
Znam da malo prebacuje tvoj budzet,ali mislim da ti se isplati da das nekih 20e vise,jer dobijas uredjaj koji je hardwerski u rangu mnogo skupljih uredjaja. :wink:
Samsung S8,Sennheiser CX300 II

samir
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od samir »

Da li mi se cekanje isplatilo ili ne tek trenutno imam dve opcije, doduse za 160 a ne za 150 kao sto prvobitno planirah. U pitanju su potpuno SE Xperia Mini sa MTSa i HTC Gratia. Oba aparata su nova, nekorscena ali za razliku od SE za HTC prodavac nema garanciju jer je aparat donet iz inostranstva. Licno, po dizajnu i interfejsu Gratia mi se vise svidja i nekako mi su mi HTC aparati pouzdaniji, ako je verovati komentarima na forumima, a s druge strane SE svakako ima noviji Android i bolju kameru. Iskreno receno nisam nacisto sta izabrati.

svajceneger
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Ned, 30. Okt 2011. 17:32

Post od svajceneger »

Uzmi GRATIA.neces se pokajati.rade aplikacije i igrice bez usporenosti.odlican mu je WiFi.kamera mu je dobra.ja ga koristim i prezadovoljan sam

Pera Detlic
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 21. Dec 2009. 13:45
:: HTC One [m8]

Post od Pera Detlic »

samir, drugarica ima Xperia mini.. ja sam se odusevio... mnogo mocan aparat samo je mali po dimenzijama, sve ostalo je u rangu sa mnogo cenjenijim telefonima... +ako ces da se bakces sa softverom, batali gratiju jer je podrska za nju mizerna... :uhuh:
ako imas cevape mesto prstiju uzmi gratiju, ako to nije slucaj, bez razmisljanja Xperiju... :wink:
Samo nek se rolaju....sarme.

Odgovori