Konacna odluka Motorola Atrix ili Nokia E7?
Konacna odluka Motorola Atrix ili Nokia E7?
Do pre mesecs dana u Logic shopu Motorola Atrix 4g bila je 480 eura,do pre par dana u Telekoplus-u 380 eura a od danas 329 eura!Mislim da je telefon fenomenalan,mislim bolji od Galaxy s2,kazu da je malo ekran slabiji od S2 ali sveobuhvatno mislim da je ipak bolji telefon.Do kraja meseca treba da skupim novac,hocu da kupim Nokiu E7 za 300 eura a sada mi je cena Atrixa zagolicala mastu,zaista teska odluka.Svestan sam da je ipak bolja Motorola mada cesto kod nas cujem "nemoj Motorolu,kakva Motorola"!.Vazna mi je hardverska tastatura za kucanje poruka ali ne znam kakva je virtuelna tastatura na Atrix-u,da li je veca od one na Sg2.Trebao sma vec da kupim E7 ali nemam dovoljno novca
ali bice jos malo...

Зашто две теме?
Што се избора тиче, Атрикс је много пута бољи, хардвер оба модела није ни за поређење.
Једино што ми смета је огромна сар вредност, која упркос свим истаживањима да у неким границама (< 2) није штета по здравље човека, увек je изазивала тип код мене.
Сад опада цена то је сасвим нормало, како иде већа понуда тако и цена мора да иде доле.

Што се избора тиче, Атрикс је много пута бољи, хардвер оба модела није ни за поређење.
Једино што ми смета је огромна сар вредност, која упркос свим истаживањима да у неким границама (< 2) није штета по здравље човека, увек je изазивала тип код мене.

Сад опада цена то је сасвим нормало, како иде већа понуда тако и цена мора да иде доле.
Слобода или смрт
- tomas.hokenberi
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
- :: Samsung GalaxyNote20
dule88, dodao bih i da je i SGS II, kada je se pojavio, bio dosta skuplji od tih 450 evra a posle nekog vremena je cena dosta pala i sada se drzi na tom nivou.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
Meni se svidja Atrix i da imam para sigurno bih ga kupio.
E7 ipak ovde nema sta da trazi,osim ako ti nije potrebna hardverska tastatura.
E7 ipak ovde nema sta da trazi,osim ako ti nije potrebna hardverska tastatura.
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.