Sta kupiti HTC Desire S - HTC Wildfire S - HTC Cha Cha
- bata bogdan
- Banned
- Pridružio se: Pet, 16. Dec 2011. 03:33
- :: Huawei X2 7.0 LTE
- :: Huawei M2 10.1 LTE
Sta kupiti HTC Desire S - HTC Wildfire S - HTC Cha Cha
Pozdrav svima na forumu.
E ovako imam dilemu koji telefon kupiti od ova navedena tri modela HTC Desire S - HTC Wildfire S - HTC Cha Cha , to je u stvari poklon za sestrinu cerku koja ima 16godina....
Pa sad ako neko samo moze cisto onako da mi pomogne u izboru i sta bi to najbolje bilo za devojcicu od 16god....Hvala unapred svima
E ovako imam dilemu koji telefon kupiti od ova navedena tri modela HTC Desire S - HTC Wildfire S - HTC Cha Cha , to je u stvari poklon za sestrinu cerku koja ima 16godina....
Pa sad ako neko samo moze cisto onako da mi pomogne u izboru i sta bi to najbolje bilo za devojcicu od 16god....Hvala unapred svima
Poslednja izmena od bata bogdan u Čet, 05. Jan 2012. 13:23, izmenjeno 5 puta ukupno.
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
Hmm, Desire S je daleko moćniji uređaj od pomenuta dva i nravno skuplji, samim time on je i najbolja kupovina, ali mislim da bi devojci od 16godina i wildfire S završio posao.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
- Pera Detlic
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 21. Dec 2009. 13:45
- :: HTC One [m8]
za devojcicu od 16 god... to znaci mnoooooooooggoooooo SMS poruka, ja bih isao na CHA-CHA... ima i touch screen pa je nece zezati u drustvu sto ima telefon sa tastaturom... pogotovo sto je cha-cha pravljen kao FACEBOOK telefon... bice prezadovoljna!

p.s. pogotovo kad otkrije da moze da se fotka i da istog trena okaci na fotku na FB... pa de ces vise...!!

p.s. pogotovo kad otkrije da moze da se fotka i da istog trena okaci na fotku na FB... pa de ces vise...!!

Samo nek se rolaju....sarme.
- bata bogdan
- Banned
Pare nisu problem uopste za bilo koji telefon od navedenih....
Iskreno ja se dvoumim izmedju desire s i cha cha....imam vremena jos nekih 10tak dana....stim sto znam da je desire s mnogo bolji i kvaliteniji fon ali opet i ovaj cha cha je dosta zanimljiv fon pogotovo za taj uzrast devojcica....
EDIT: samo da napisem da ona trenutno nokia e72....
Iskreno ja se dvoumim izmedju desire s i cha cha....imam vremena jos nekih 10tak dana....stim sto znam da je desire s mnogo bolji i kvaliteniji fon ali opet i ovaj cha cha je dosta zanimljiv fon pogotovo za taj uzrast devojcica....
EDIT: samo da napisem da ona trenutno nokia e72....
- Pera Detlic
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 21. Dec 2009. 13:45
- :: HTC One [m8]
- milos.lazar
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Sub, 24. Dec 2011. 16:35
od ova tri gore navedena desire s definitivno na prvom mestu bih uzo,na drugom wildfire s,a ovaj cha cha nikad ne bi uzo,bez obzira sto ima 16god,ako je vec uvodite u svet androida uvedite je sa pravom masinom,desire s je daleko mocniji od pomenuta dva,pa ako novac nije problem onda je to pravi izbor 

- bata bogdan
- Banned