Sta kupiti HTC Desire S - HTC Wildfire S - HTC Cha Cha

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?

Koji fon kupiti?

HTC Desire S
8
80%
HTC Wildfire S
2
20%

Ukupno glasova: 10

bata bogdan
Banned
Pridružio se: Pet, 16. Dec 2011. 03:33
:: Huawei X2 7.0 LTE
:: Huawei M2 10.1 LTE

Sta kupiti HTC Desire S - HTC Wildfire S - HTC Cha Cha

Post od bata bogdan »

Pozdrav svima na forumu.
E ovako imam dilemu koji telefon kupiti od ova navedena tri modela HTC Desire S - HTC Wildfire S - HTC Cha Cha , to je u stvari poklon za sestrinu cerku koja ima 16godina....
Pa sad ako neko samo moze cisto onako da mi pomogne u izboru i sta bi to najbolje bilo za devojcicu od 16god....Hvala unapred svima
Poslednja izmena od bata bogdan u Čet, 05. Jan 2012. 13:23, izmenjeno 5 puta ukupno.

znemanja
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
:: Samsung S20 Ultra
:: Samsung A52

Post od znemanja »

Hmm, Desire S je daleko moćniji uređaj od pomenuta dva i nravno skuplji, samim time on je i najbolja kupovina, ali mislim da bi devojci od 16godina i wildfire S završio posao.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)

Pera Detlic
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 21. Dec 2009. 13:45
:: HTC One [m8]

Post od Pera Detlic »

za devojcicu od 16 god... to znaci mnoooooooooggoooooo SMS poruka, ja bih isao na CHA-CHA... ima i touch screen pa je nece zezati u drustvu sto ima telefon sa tastaturom... pogotovo sto je cha-cha pravljen kao FACEBOOK telefon... bice prezadovoljna! :lol: :lol: :lol:

p.s. pogotovo kad otkrije da moze da se fotka i da istog trena okaci na fotku na FB... pa de ces vise...!! :lol: :lol: :lol: ;)
Samo nek se rolaju....sarme.

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

bata bogdan, i ja mislim da je Cha Cha najbolji izbor... :)
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

bata bogdan
Banned

Post od bata bogdan »

Pare nisu problem uopste za bilo koji telefon od navedenih....
Iskreno ja se dvoumim izmedju desire s i cha cha....imam vremena jos nekih 10tak dana....stim sto znam da je desire s mnogo bolji i kvaliteniji fon ali opet i ovaj cha cha je dosta zanimljiv fon pogotovo za taj uzrast devojcica....

EDIT: samo da napisem da ona trenutno nokia e72....

Green
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Pon, 05. Jul 2004. 18:20
:: ...

Post od Green »

Ako mene pitate, taj ChaCha je ruzan da boli koliko je ruzan. Mada, mozda se curici i svidi, jer i ima tako mladalacki dizajn. Samo, ne dobija nista vise u odnosu na Nokiju E72...

Pera Detlic
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 21. Dec 2009. 13:45
:: HTC One [m8]

Post od Pera Detlic »

pa ako joj odgovara e72, cha-cha ce joj biti samo jos bolji zbog Androida... i tacskrina... ;)
Samo nek se rolaju....sarme.

milos.lazar
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sub, 24. Dec 2011. 16:35

Post od milos.lazar »

od ova tri gore navedena desire s definitivno na prvom mestu bih uzo,na drugom wildfire s,a ovaj cha cha nikad ne bi uzo,bez obzira sto ima 16god,ako je vec uvodite u svet androida uvedite je sa pravom masinom,desire s je daleko mocniji od pomenuta dva,pa ako novac nije problem onda je to pravi izbor :)

Ensiferum
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 07. Nov 2008. 21:13
:: Xiaomi Mi 9T 6/128
:: Nokia 8 4/64

Post od Ensiferum »

Po meni je Wildfire S vise zenski telefon, mali je i elegantan, a ima sve! 8) More, neka lepo odabere i to je to! :D
"U svetu bez iluzija, covek je stranac" A.Kami

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

Ja bih sveo izbor na Wildfire S ili Cha-Cha. Desire je i veci, glomazniji, a manje vise isto ce postizati sa ova dva i sa njim. Sta znam, sad je samo pitanje, da li moze ili ne bez harverske tastature i dileme vise nece biti :wink:

kefalo
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pon, 04. Jun 2007. 19:46

Post od kefalo »

Cha cha imam ga a imam i ot990 i mogu da kazem da je hardverska tastatura puno bolja za kucanje. za kvalitet izrade nema sta da kazem, vrlo dobar.
Doktor Foster, krenuo za Gloster u vrijeme strasne kise.... U baru je stao, do pasa propao u Gloster ne ide vise....
SE W950+senheiser sluske, MOto F3

bata bogdan
Banned

Post od bata bogdan »

Odluka je pala.... :lol: ipak ce da se kupi desire s za poklon.....jer ipak bolje da posle nokie e72 ima jos bolji fon za klasu vise....mislim da nisam pogresio u izboru....u svakom slucaju hvala svima na pomoci :lol:
Huawei

Odgovori