bestboy, nemam listu, mada se nadam da mi daju neke opsirnije informacije kad me pozovu, a ako mi ne kažu, pokušaću da mejlom dobijem neki info. Mada, koliko se sećam, pre 2 godine, kad sam isto po isteku ugovora kontaktirao mts, nisu mi dali nikakve informacije, nego su me uputili na odlazak u posovnicu. U poslovnici su imali tabele koji telefoni se daju za din po svakom segmentu. Valjda ih beše 7 ili 8. Ja sam sa MIX500, pre dve godine i nekom potrošnjom od 650-700din mesečno bio u 4.segmentu, sada, ako su pravila ista, nadam se da u 5. sigurno, a možda i u 6. Problem kod mtsa je ograničen izbor. Ovi telefoni koje sam nabrojao su neka sredina koju je realno očekivati da mi ponude. S2 mi sigurno neće ponuditi. Problem može da bude samo ako me uslovljavaju da moram da potpišem na Mix 1250 ili Mix Net M, a ja želim da uzmem Mix Net S, jer mi više ne treba. A kad dodam tu i neverovatnu glupost, obaveznu 3G pretlatu, više će mi se isplatiti da odem kod Telenora i uzmem PiS500 za 990 din, nego da u mtsu plaćam 1.121+116=1.237. A HTC Explorer ili OT-990, ne zaostaju puno za Motorolom ili Wildfireom.
d27, i meni su Wildfire i Explorer, pa i OT lepši od Motorole, ali ni nju neću propustiti, ako dobijem odgovarajuće uslove.
Može li neko da mi kaže nešto više o procesorima, GPU, Ram-ukod ovih modela, jer ostalo (rezolucija, dijagonala...) sam već uporedio. Interesuje me ono što je "ispod haube", ima li velikih razlika, ili su uglavnom sličnih karakteristika?