dual sim telefon.
- tomas.hokenberi
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
- :: Samsung GalaxyNote20
acamatic, ovaj D980 je vec dosta star model i nije bas neka konkurencija novijim samsung DUOS modelima. C6712 daje puno vise toga za manje pare od D980.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
Pre svega da se zahvalim tomas.hokenberi i acamatic na odgovorima.
E sad sto se tice predloga, telefon bi da kupim vrlo uskoro tj. odma posle nove godine, jer pre neverujem da cu stici da se raspitam i obavim kupovinu. Od predlozenih jedino su mi interesantni samasung c6712 ili b7722. Iz razloga sto vec sada imam tel sa kamrom od 2mp, pa nema smisla kupovati losije. Da napomenem da predlozena nokija ispada iz konkurencije je slajd, sto mi se nesvidja.
E sad imam par pitanja sto se tice ovih telefona. Oba su po prihatljivoj ceni za mene, ali da li b7722 vredi te ralike u ceni? Kamera mi nije presudna, bitnije mi je duzina baterije. Sta se dobija za tu razliku u ceni (u specifikaciji su identicni, ekran, boje, wi-fi, radio, op.sistem...)
E sad sto se tice predloga, telefon bi da kupim vrlo uskoro tj. odma posle nove godine, jer pre neverujem da cu stici da se raspitam i obavim kupovinu. Od predlozenih jedino su mi interesantni samasung c6712 ili b7722. Iz razloga sto vec sada imam tel sa kamrom od 2mp, pa nema smisla kupovati losije. Da napomenem da predlozena nokija ispada iz konkurencije je slajd, sto mi se nesvidja.
E sad imam par pitanja sto se tice ovih telefona. Oba su po prihatljivoj ceni za mene, ali da li b7722 vredi te ralike u ceni? Kamera mi nije presudna, bitnije mi je duzina baterije. Sta se dobija za tu razliku u ceni (u specifikaciji su identicni, ekran, boje, wi-fi, radio, op.sistem...)
- tomas.hokenberi
- Moderator
potraga, Na strani B7722 je 3G podrska (samo za SIM1) i bolja kamera (5 MPix + blic prema 3.2 MPix bez blica). Na strani C6712 je kapacitivni ekran (na B7722 je rezistivan), TouchWiz 3.0, Bluetooth 3.0 podrska i povoljnija cena.
Ako 5 MPix nije presudno ja bih uzeo C6712 ipak je to prilicna razlika u ceni, ako se moze naci po ceni ovde sa sajta.
Ako 5 MPix nije presudno ja bih uzeo C6712 ipak je to prilicna razlika u ceni, ako se moze naci po ceni ovde sa sajta.
tomas.hokenberi slozih se sa tobom za c6712. Medjutim, prilikom obilaska radnji na jako malo mesta nadjoh c6712 a i rekose mi da za to sto meni treba (svakodnevno paralelno koriscenje obe kartice, jer 2/3 poziva obavljam na prvoj, a 1/3 na drugoj kartici), bolje da uzmem b7722.
Tako da, videcu jos...
Hvala ti u svakom slucaju, na trudu i pomoci
Tako da, videcu jos...
Hvala ti u svakom slucaju, na trudu i pomoci
- tomas.hokenberi
- Moderator
qwertyu, nikakvi su kinezi - kao i svugde vazi pravilo "koliko para toliko i muzike". Moze da ti se zadesi OK primerak, ali jako lako moze da ti se zadesi i skart koji ce crci kroz tri nedelje.
Neko na osnovu cega ti deluje OK? Na tvom linku uopste nema podataka o karakteristikama, samo slika.
Neko na osnovu cega ti deluje OK? Na tvom linku uopste nema podataka o karakteristikama, samo slika.