Najbolja kupovina do 250 eura

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
graha
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pon, 27. Feb 2012. 13:00

Najbolja kupovina do 250 eura

Post od graha »

Zelio bi da predjem na Android pa me zanima koji telefon predlazete a da se uklapa u navedenu cenu, i zelim da kupim nov telefon jer imam losa iskustva sa polovnim.

znemanja
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
:: Samsung S20 Ultra
:: Samsung A52

Post od znemanja »

Hm, morao bih više informacija da daš, šta ti je bitno na telefonu, kamera, veličina ekrana ili, pak, nešto drugo.U tom cenovnom rangu, imaš Samsung Ace, HTC Desire, SE Ray, Xperia Neo, a mislim da može za taj novac da se nađe i samsung Galaxy S.

graha
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od graha »

Ono sto me do sada najvise zadivilo kod Android telefona jeste veliki ekran i jako brz softver(sto opet zavisi od procesora) pa mislim da bi bio zadovoljan sa nekim modelom sa ekranom oko 4 inca. Malo sam gledao telefone pa mi se cini da je Samsung Galaxy SL tu negde sa cenom ali naravno i drugi predlozi dolaze u obzir.

znemanja
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
:: Samsung S20 Ultra
:: Samsung A52

Post od znemanja »

Bolji je galaxy S od Galaxy SL, galaxy S ima super AMOLED ekran dok Galaxy SL ima S-LCD ekran.AMOLED ekran ima bolji kontrast i življe boje.Razlika u ceni između ova dva modela je svega 5 evra na crno.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)

graha
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od graha »

@ znemanja Slazem se, a i SGS ima malo vise RAM-a, nema blic ali to mi i nije toliko vazno s obzirom da i inace ne koristim kameru preterano :), obicno sam na netu.
Da li ima jos predloga jer ja planiram da kupim tel za otprilike jedan mesec pa sam poceo da se informisem, a SGS je stvarno dobar predlog.

Odgovori