Htc Sensation XL ili Samsung Galaxy S2

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?

Koji od ova dva?

Samsung Galaxy S2
11
85%
HTC Sensation XL
2
15%

Ukupno glasova: 13

madness
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 28. Sep 2008. 22:59

Htc Sensation XL ili Samsung Galaxy S2

Post od madness »

Koji od ova dva telefona da kupim?

Molio bih vas za preporuke, sugestije, digestije, . . . .
U velikoj sam dilemi, prvo sam bio odlucen za HTC zbog veceg ekrana, a onda skontao da ima istu rezoluciju kao SGS2 a veci ekran(sto nikako nije dobro) plus je SGS2 bolji po performansama. Iskreno da SGS2 ima HTC-ov sense ne bih se razmisljao sekunde, ali ovako . . . .
Pisite sve sto ce mi pomoci u odluci ;)

Behemoth
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 10. Okt 2009. 13:59

Post od Behemoth »

S2,bolja kamera,dual core,snimanje videa u 1080p,slot za memorijsku karticu,jednostavno S2 je savrseno izbalansiran telefon.Na njemu Android radi kao iOS na Iphone,a to je verujem zelja svakog ljubitelja smartphonova.
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.

sugarcoated_ass
Sertifikovani Trol
Sertifikovani Trol
Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
:: Samsung Galaxy A52s
:: Nokia 8.1

Post od sugarcoated_ass »

madness, ovde definitivno Samsung odnosi pobedu... A posto vidim da ti se vise svidja HTC mozda EVO 3D ne bi bio los izbor. :)
Al' cu sad da smaram sa njim.... :lol:

madness
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od madness »

Svestan sam performansi skroz i to je sto me vuce samsungu, ali ovaj sense htc-ov. . . DA li je vredno zrtvovati performanse zarad lepote interfejsa? I da li je moguce nekako nabudziti sense na samsung?

lesa0208
Supreme Themer
Supreme Themer
Pridružio se: Ned, 14. Feb 2010. 22:33

Post od lesa0208 »

madness, daj bre zbog UI-a bi uzeo telefon Oo. Pusti ti Sense najgori UI na svetu, uostalom imas milion boljih launchera koje mozes sam da editujes. Ne moze sense na samsung... Uglavnom ako uzimas telefon koji je duplo slabiji zbog UI-a ja bih se zapitao sta nije uredu samnom..

bachika
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pon, 20. Feb 2006. 18:45
:: Iphone 7
:: Lenovo P780

Post od bachika »

lesa0208, pa htc je polovinu svojih kupaca privukao pomoću sense-a... Po meni je sense jedan od najkompletnijih ui na androidu i određene stvari je stvarno dobro implementirao i ima izuzetne animacije...
E sad na kraju ako će telefon da služi za neke osnovne funkcije moj izbor bi bio htc, a ako želiš svakodnevna budženja i testiranja koječega definitivno pobedu odnosi SII....
Live to Ride, Ride to Live. I prefer to reboot my phone through SetCPU

sugarcoated_ass
Sertifikovani Trol
Sertifikovani Trol
Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
:: Samsung Galaxy A52s
:: Nokia 8.1

Post od sugarcoated_ass »

Ni ja nisam ljubitelj sense-a (koristim ADW Launcher EX sa ICS smekom) ali je stvarno odlican UI... Imas sve na jednom mestu i, sto je najbitnije, sve radi odlicno. Ono sto meni nije jasno - zasto je XL skuplji i od obicnog Sensation-a i od EVO-a kad je toliko slabiji?

lesa0208
Supreme Themer
Supreme Themer

Post od lesa0208 »

Najveca mana SENSE UI-a je sto gusi telefon, milion jedan klik do ovoga i onog, jedino sto priznajem da je lepo na sense je lockscreen na sense 3.0

Green
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Pon, 05. Jul 2004. 18:20
:: ...

Post od Green »

Ja sam mozda jedan od retkih kome se bas svidja Sense UI. Ni jedan problem nisam imao dok sam koristio HTC Desire, sa stock rom-om.
Sto se teme tice, takodje predlazem Galaxy SII, bolji je u svakom pogledu...

madness
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od madness »

A koja je fora to sa tim launcherima? Sta tu mogu da editujem, uopste sta da personalizujem? I ako moze neki screen shot da vidim kako izgleda neki Interfejs da nije onaj Samsungov klasicni look.
I sta su ti romovi, kako njih menjam/koristim?

d27
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pet, 26. Nov 2010. 16:50

Post od d27 »

madness, +1 za SGS2.

Jedina prednost XL-a je (pre)veliki ekran i mnogo bolje slusalice (ako ti je to uopste bitno).

Na marketu imas mnogo launchera i widgeta, pa uz malo truda mozes da personalizujes home screen kako god hoces. Primere kako to moze da izgleda imas u temi viewtopic.php?t=14964. Obrati paznju na zadnjih nekoliko strana gde su uglavnom android telefoni.
Galaxy S, Note 2 demo unit, Note 3 demo unit

lesa0208
Supreme Themer
Supreme Themer

Post od lesa0208 »

madness, pogledaj na forumu prikazi svoj desktop imas gomile screenshotova koje sam ja radio, a i drugi takodje .

Odgovori