Nokia 603 ili nesto grugo
-
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Pon, 05. Mar 2012. 21:06
Nokia 603 ili nesto grugo
Pokloncic studentkinji...nokia 603, kao odlicna baterija izmedju ostalog, nesto slicno je i model 700 sta kazete... 

- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
- :: one+ nord2
603 je lepsi ima i veci ekran, evo ti poredjenje klik
Sad nesto drugo imas telefone i telefone u tom cenovnom rangu, napisi jos koju informaciju kao koji os, dali je bitna dobra kamera, moze li telefon sa tastaturom ili jok samo na dodir ...
Sad nesto drugo imas telefone i telefone u tom cenovnom rangu, napisi jos koju informaciju kao koji os, dali je bitna dobra kamera, moze li telefon sa tastaturom ili jok samo na dodir ...
- tomas.hokenberi
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
- :: Samsung GalaxyNote20
djordjino94, da bi ti mogli dobar savet treba nam ipak malo vise informacija o tome kakav ti telefon treba (da li ti je bitna kamera, OS, navigacija, ...) i koliko zelis maksimalno da potrosis na telefon.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
-
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Pon, 05. Mar 2012. 21:06
Nije bas lako, narocito nekome kao meni, povrsnom poznavaocu ove tematike, telefon trebam kupiti do kraja nedlje...koristim, valjda iz navike nokiu... jednostavne, drze dugo bateriju, pa sam zapeo na 603 ili cini mi se boljoj 701. Ali kako ne ide meni, onda nesto kao samsung i9001splus ili tako nesto.
Baterija, OS, memorija, kamera...tim redom nekako, mada mozda je to samo i stvar ukusa, a ne toliko kvaliteta.
Pozdrav deksicomu i tomasu.
Baterija, OS, memorija, kamera...tim redom nekako, mada mozda je to samo i stvar ukusa, a ne toliko kvaliteta.
Pozdrav deksicomu i tomasu.
- tomas.hokenberi
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
- :: Samsung GalaxyNote20
djordjino94, smart telefoni ne stoje bas najbolje sa baterijama, u smislu vremena izmedju dva punjenja. Obicno imaju vece baterije od "dumb" telefona, ali i znacajno vecu potrosnju tako da nemoj da ocekujes da ces na smart telefonu puniti bateriju jednom u pet dana. Ako izdrzi dva dana bez punjenja to je sasvim OK. Hajde ipak pogledaj ovu temu viewtopic.php?t=20985 i probaj da prepoznas sebe u tome.
U medjuvremenu pogledaj poredjenje i razmisli sta ti najvise treba: http://www.mobilnisvet.com/compare.php? ... 208&c=3090. Nemoj previse da se oslanjas na cene u prikazu, nisu uvek realne.
U medjuvremenu pogledaj poredjenje i razmisli sta ti najvise treba: http://www.mobilnisvet.com/compare.php? ... 208&c=3090. Nemoj previse da se oslanjas na cene u prikazu, nisu uvek realne.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora