Ne znam sta ko podrazumeva pod orginalom,ja smatram da ako nema oznake mreze i podesavanja za istu da ne znaci da je orginalan,jer sam vidjao telefone bez mreze iz Dubaia,koji prodavci prodaju skuplje za 20 eura navodeci da su orginal jer su bez oznake mreze, iako su kutije univerzalne i oprema nekompletna.Samo dve prodavnice u SCG prodaju orginale(Obe u Bgd-u) i cene su znacajno vece od ostalih.Ako niste sigurni u orginalnost a nemate novca za orginal,nemojte bezati od Timove,jer Italijani ne kodiraju telefone,a iskustva koja imam pokazuju da su se najbolje pokazali telefoni sa Tim mreze.
NIKOLA VAPA/CA napisao:Ne znam sta ko podrazumeva pod orginalom,ja smatram da ako nema oznake mreze i podesavanja za istu da ne znaci da je orginalan,jer sam vidjao telefone bez mreze iz Dubaia,koji prodavci prodaju skuplje za 20 eura navodeci da su orginal jer su bez oznake mreze, iako su kutije univerzalne i oprema nekompletna.Samo dve prodavnice u SCG prodaju orginale(Obe u Bgd-u) i cene su znacajno vece od ostalih.Ako niste sigurni u orginalnost a nemate novca za orginal,nemojte bezati od Timove,jer Italijani ne kodiraju telefone,a iskustva koja imam pokazuju da su se najbolje pokazali telefoni sa Tim mreze.
Nije tacno da samo u Bg-u moze da se uzme original. Npr. u Pg ima vise prodavnica s originalima, a sto se tice Nokia tu je Nokia shop... (Tip : Izbjegavati ga u sirokom luku, 6630 original = 2x 6630 TIM )
A koja je razlika izmedju orginala i skinutog za TIM mreze, sta 'fali' ovom sa TIM mreze ???. Zar ako se stavi drugi firmware, sve formatira i sredi zar ne ispadne na kraju isto ??? (ili mozda treba neki flashovi da se rade ili slicno) ?
POz
gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.
Pogresno sam napisao u SGG,umesto u Srbiji jer nisam bio nekoliko godina u C.Gori pa ne znam tamo trziste mobilnih telefona kako funkcionise.I ja sam bio u zabludi kao Stefank dok nisam uzeo orginalnu 6630 u jednu ruku i svoju(Tim mreza 6630) u drugu ruku,nove i uporedjivao.Sve je isto,otvaranje slika,ulazak i kretanje kroz meni,brzina prilikom instaliranja,bukvalno sve.Jedino 6630 ima neki scrinserver koji se moze iskljuciti.Takodje oba su bila podesena za mms,gprs,e-mail i oba su funkcionisala besprekorno.Oba telefona su kupljena u razmaku od nekoliko dana(softver 3.45.110).Ko ne veruje neka kupuje orginale i placa vise,sto nije toliko vazno ako su stvarno orginali,ali vecinom nisu(osim ako nisu kupljeni kod ovlascenog zastupnika).Pozdrav
NIKOLA VAPA/CA napisao:jer sam vidjao telefone bez mreze iz Dubaia,koji prodavci prodaju skuplje za 20 eura navodeci da su orginal jer su bez oznake mreze, iako su kutije univerzalne i oprema nekompletna.
Pa takvu kombinaciju sam imao,iz Dubaia...Al' sad kapiram da netju.Uzetju ovde.Samo josh nisam odneo 7610 do servisa...Oduzilo se.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.