Nokia N97 mini gold ili obican mini?
Nokia N97 mini gold ili obican mini?
Uzeo bih kao drugi telefon N97 mini gold koji mi se izgledom jako dopada,mada mu je cena oko 250 evra sto je preskupo po meni.Vidim da se mnogo zale na modele n97 mini zbog male memorije a mnogo widgeta da jako koci i baguje,ali model gold izgleda bas mocno.Bio je ranije u Telenoru ali je bio jako skup.A da nadjem pod garancijom i u savrsenom stanju nema sanse.Ili uzeti obican mini n97.Ako neko ima iskustva neka se javi.Inace imam S2 vec duze vreme ali mi treba i drugi telefon,a uzeo bih sa qwerty tastaturom.Imao sam i E7.
- tomas.hokenberi
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
- :: Samsung GalaxyNote20
dule88, ako bas imas zelju da imas N97 mini, onda se sve svodi na to da izaberes onaj koji ti se vise svidja. Meni se cini da mozes da nadjes bolje qwerty aparate za isti i manji novac. Npr. HTC Desire Z.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
dule88, Složio bih se sa tomas.hokenberi za taj novacv može da se uzme mnogo bolji telefon.No, ako već imaš SGS II, onda n97 mini može da služi samo za telefoniranje i SMS, a s' obzirom da je jedina prednost n97mini nad drugim android telefonima trajanje baterje, onda možeš da budeš siguran da nećeš ostati bez telefona kada baterija na SGS II se istroši, pošto mini može da drži bateriju i do tri dana.N97 mini golda na crno je oko 210evra, a obična n97 mini je oko 170 evra.Međutim pošto bi ti to bio sekundarni telefon onda bi trebalo da biraš lepši, tako da bih se ja odlučio za N97mini gold.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)