Motorola RAZR; SG2; Sony Xperia S

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
Tacty
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Čet, 11. Feb 2010. 15:37

Post od Tacty »

da, arc s ima više 16:9 ekran da tako kažemo...on je više u praksi kao 4" ekrani, iako je zvanično 4.2". motorola je inače dosta velika, kad sam ga video pored samsung nexusa koji ima veći ekran deluju iste veličine što se tiče kućišta.

cirilica22
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pet, 23. Mar 2012. 18:00

Post od cirilica22 »

Da se razumemo ljudi, vidim da ovde neki pominju ARC S, to nije Sony Ericsson, nego SONY XPERIA S, postoji ogomna razlika, procitajte lepo, pre nego sto stavite neki komentar. Arc S nema sta da trazi u ovoj konkurenciji.
Sto se tice Motorole i ja sam isto citao negde da treba da izadje Maxx za Evropu, ali ko zna kada ce se to dogoditi... Uostalom, odluka je pala, kupicu Sony, jer sam presao internet uzduz i popreko, S2 je zaista mnogo dobar telefon, ali Sony je noviji, po meni lepsi, veoma su slicnih karakteristika, a i cena nije mnogo razlicita, a meni pre svega treba multimedijalni telefon, tako da Sony sa quick kamerom i sjajnim zvukom, ima razne neke zezalice, sto je meni vise nego dovoljno. Takodje ce biti update-ovan na ICS vremenom, tako da sve mi je po meri.

Odgovori