Nokia 6600
Nokia 6600
treba mi savet u vezi kupovine ovog modela.
meni se telefon jako svidja i vec imam symbian telefon 7650. nasao sam za super pare ali su mi neki rekli da se jako buguje. jel to istina? ja mislim da nije.
pozdrav
meni se telefon jako svidja i vec imam symbian telefon 7650. nasao sam za super pare ali su mi neki rekli da se jako buguje. jel to istina? ja mislim da nije.
pozdrav
- Drobnjak81
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Pon, 28. Feb 2005. 15:15
Ja imam 6600 preko godinu dana i prezadovoljan sam! Instalirao sam odlicne programe, kamera mu je veoma zadovoljavajuca, brzina super... . Naravno da je 6630 naprednija i bolja verzija 6600 ali ces sa 6600 biti veoma zadovoljan ako ga uzmes. Uvek ima nesto bolje od necega tako da se tom logikom ne treba sluziti.
Pozdrav!
Pozdrav!
Poslednja izmena od lizard u Sub, 03. Dec 2005. 23:56, izmenjeno 1 put ukupno.
- Nikola Vapa/CA
- Mobil fan
- Pridružio se: Sub, 24. Sep 2005. 20:19
Ko nema finansiskih sredstava za 6630,6680 ili neki skuplji najbolje je da kupi 6600 jer je to odlican telefon,proveren,izdrzljiv,pouzdan sa cenom koja nece vise padati i mnogo proverenih programa.Svakome bi preporucio ovaj telefon jer za cenu koliko kosta nema konkurenciju.IVAK ja se ne bih razmisljao,tel je super
Ma neka saceka do 2010. pa kupi nesto sto jos nije izaslo a tada ce bit 150e polovno a?
Dajte ljudi, covjek pita da uzme 6600, mislim da misli na polovni cim kaze za extra pare, a vi mu preporucujete da ceka da padne cijena N seriji? Pa EJ?
Uzmi 6600 ako vec nemas vise para na raspolaganju...
I ne, ne buguje se.

Dajte ljudi, covjek pita da uzme 6600, mislim da misli na polovni cim kaze za extra pare, a vi mu preporucujete da ceka da padne cijena N seriji? Pa EJ?

Uzmi 6600 ako vec nemas vise para na raspolaganju...

- Boris Bila
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Pet, 25. Feb 2005. 19:00
- Lomnica_city
- Expert
- Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
- :: Alcatel Idol Ultra
- :: Nokia N82
SIM unlock kod nas (iliti"dekodiranje") nije bas jeftino za 6630/80 a posto neznam nekog da se nije zalio na taj Vodafonov softver onda ces jos preko toga morati da se isprsis i za flesovanje pa,osim ako ga ne kupujes za 150 eura ili dobijas na poklon,bolje se ne bakci sa time nego kupi ovde!
Pozdrav
Pozdrav

Bio sam u Švedskoj pre dve nedelje i mogu ti reći da kupovina telefona tamo uopšte nije isplativa...ivak_v napisao:interesuje me jos nesto...mozda bi uzeo telefon iz svedske pa ne znam kakvo je stanje sa symbian telefonima njihovih mreza (vodafone itd.) sto se tice kodiranje i tih stvaru...imam 7650 koji je isto vodafone pa mi se nesto i ne svidja kako radi...neka glupa verzija sistema i jako se baguje...
Kolega koji je bio samnom kupio je SE K300 za burezera i platio ga je u Vodafone prodavnici malo manje od 1000 SEK (to je oko 100 EUR). Telefon je zaključan (SIM lock) za Vodafone mrežu (namenjen je njihovim pripejd korisnicima) pa ga je ovde morao dekodirati - što mu dođe još desetak evrića pa je to na kraju ispalo isto kao i ovde (tačnije, čak i malo skuplje)...
Skuplje modele nismo smeli ni da pogledamo... Jeftinije se mogu nabaviti samo uz ugovor (a to je već žešće driblanje i nije svakom izvodljivo)...
Ja sam zaboravio poneti čitač kartica, a kako mi je zbog posla hitno zatrebao, morao tamo da kupim neki. Našao sam odličan "19 in 1" Hama i platio ga 30 EUR... Kada sam se vratio, vidim ovde u radnji potpuno isti čitač - za 1450 din...
Dakle, Švedska i kupovina tehničkih stvari - ne, što se mene tiče...
p.s Što se tiče Vodafone softvera i brige hoće li bagovati - ma udariš mu fleš, ubaciš čist i nema brige...