Znaci,mobilni do 200 evra...koji je najbolji. Svako neka da svoj predlog.
Treba da kupim nov fon,ali eto zanima me sta ljudi misle da je najbolje za 200 evra?
pozzz
I thought what i do was,i'd pretend i was one of those deaf-mutes.
Razlika je 50 eura a to za nekoga nije malo.Da je rekao oko 200 eura onda bi mogli reci doplati ali covek kaze DO.(znaci ne zeli ili nema vise za telefon)
Ma kakav 6600, prevazidjen telefon
Najbolji izbor bi svakako bio 6630 jer za 20e preko tvoje isplanirane sume dobijes odlican stereo mp3, dobru 1.3 mpx kameru, brz procesor i josss mnoooogooooo mngoooogoooo toga
Pa ako kaze do 200€ moze da uzme Z1010.....ljudi bas sam ja ispisao neki mesec ago sve fonove do 200€ i chovek resio da doda jos 20€ i uzme 6230i ........potrazi.......
Ma kakav z1010, bezi od toga...
Taj telefon je imao moj burazer, fon je pun bagova, a njegova najveca prednost je 3G koji kod nas ne moze da se koristi
Ne znam kako je razlika 220-180=20,mora da je to neka nova matematika,jer razlika izmedju ova dva telefona je min 40 eura.To je daleko bolje od V3 a pogotovo od k-700.Naravno je najbolje dodati 20-30 eura,to niko ne spori.Za 200 eura moze kupiti 6600+bluetooch ili mmc 256 mb
Zar nije bolje da uzme duplo bolji telefon za samo 20 evra vise a onda zacas ustedi za bar 256MB memorijsku jer su stvarno najeftinije od svih kartica i onda ce imati i"jare i pare"!? Uzmi 6630 i uzivaj,ima skoro sve sto i 6230i i Symbian,sta ces vise!
Pozdrav
popste napisao:Ma kakav z1010, bezi od toga...
Taj telefon je imao moj burazer, fon je pun bagova, a njegova najveca prednost je 3G koji kod nas ne moze da se koristi
Kakvi bugovi bolan?
Tvoj drug uzeo neki bugovit Z1010 (mozda star fw) ... mom drugu radi perfrect....
3G se polako pojavljuje kod nas....
Bravo cyber!Totalno si u pravu!Tel. je zaista super,izuzetno je brz(istovremeno slusas muziku i igras igrice itd..),o bagovima nikakvih reci,Ovaj tel nikada necu prodati jer je legenda(kao ni prastari i ujedno po mom misljenju najbolji tel na svetu ikada proizveden NOKIA 3210!!!!!!!!!!!!!!!Ah kad se samo setim....ccccc)
SE P990i + 2gb Transcend Ulltra Speed bla bla...
N72 plus 128mb nije bas nesto al sluzi...
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.