Do skora sam koristio Hd2 na androidu,pre toga xperiu x1,a u prelaznom periodu i blackberry bold 9000,koj ponovo koristim dok ne uzmem nov tel u telenoru za koji dan.
Moli bih pomoc oko izbora,prednosti chacha su sto ima tastaturu i koristeci blackberry prisetio sam se koliko je to dobar
osecaj,a takodje ima i android pa je to dobra kombinacija,mana sto vidim da se mnogi ljudi zale na bateriju i pored svih caka koje moras koristiti na androidu kako bi baterija potrajala(da nije ovoga uzeo bih ovaj tel)
Galaxy Ace mi je i najskuplja varijanta,prednost veci ekran,ali opet slaba baterija,sa cime sam se mirio neko vreme na hd2,ali sad ne znam sta raditi,takodje znam par ljudi koji nisu bili zadovoljni,ali opet znam i neke koji jesu,dok za chacha nemam nikakvih informacija.
Jos i nokia 700,nisam koristio noki-u od 3510,ali mislim da je u ovom drustvu verovatno najbolja sto se tice baterije,a i poznata po dobroj izradi,mana manji ekran bez tastature,pa kontam da kucanje ide teze,takodje nisam siguran kakav je izbor aplikacija za simbion posto ga nikad nisam koristio. Jos jedna prednost ovog tela kontam da bi uzeo najvise kinte ako bi ga prodavao sto je opcija za sva tri ako ne budem zadovoljan...
Unapred hvala na pomoci i izvinite na malo duzoj temi,ali hteo sam da sto preciznije objasnim situaciju