Šta posle Galaxy Note?
Šta posle Galaxy Note?
Telefon imam nekoliko meseci i zadovoljan sam s njim. Sve radi super. Baterija drži oko dva dana, slike predivne, video zapis super, surfovanje odlično samo nikako ne mogu da se naviknem na veličinu. Stane on i u farmerice i u trenerku, u džep, ali je baš velik i to je ono što ne mogu nikako da se naviknem. Lep je osećaj i zadovoljstvo kada se uključi, ali dok ga noisim počne da me polako nervira. Zato i tražim pomoć za neku zamenu koja će biti manja a isto dobra kao i on! Nije mi bitna marka mobilnog, jer sam ih do sada dosta promenio!
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Re: Šta posle Galaxy Note?
Mozda S2, nesto od ovih novih HTC One serije i tome slicno ili pak da menjas OS pa da ides na iPhone 4(s)?
- pelleruma
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Ned, 27. Nov 2011. 16:59
- :: LG G2
Одг: Šta posle Galaxy Note?
Blago tebi!Ja ga toliko zelim,a tebi dosta...Da imam love ponudio bih ti trampu,ali ne vredi.Imam LG 2X,i super mi je(4").Posto si kod Samsunga pretpostavjam da je ligicno da razmisljas o S2,ili neki jos manji?Ne znam zasto je problem kupiti manju torbicu?Licno nisam zracio (piip) ni kad su telefoni bili znatno manji.
stara japanska poslovica - nikad ne veruj staroj kineskoj poslovici
Miša, ako ti je velicina problem,onda da ti preporucimo da ne menjas firmu da uzmes S-II(mada on vec zastareva),a posto vidim da ti budzet nije problem ako hoces nesto novije S-III (mada i on ima poveci ekran 4,8",ne znam da li ti to odgovara posto je ovaj tvoj bese 5,3")
Ili kao sto rece Azimuth da promenis potpuno firmu i OS,da uzmes iphone 4S....
Ili kao sto rece Azimuth da promenis potpuno firmu i OS,da uzmes iphone 4S....
Pređeš na iP4s i onda kao da si prešao na kockicu šećera posle table čokolade, a ipak je tabla čokolade bolja za užitak!
S3 stiže kod operatera sredinom juna (tako se barem šuška), a u međuvremenu možeš pogledati HTC One X pošto su iste veličine pa ćeš videti da li ti ta veličina odgovara.
Isto tako možeš pogledati i Google Nexus ali mislim da je inferiorniji u odnosu na Note.

S3 stiže kod operatera sredinom juna (tako se barem šuška), a u međuvremenu možeš pogledati HTC One X pošto su iste veličine pa ćeš videti da li ti ta veličina odgovara.
Isto tako možeš pogledati i Google Nexus ali mislim da je inferiorniji u odnosu na Note.
● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
taman da kazem - kanap vezi za drvo iznad reke i cap
ali sam video da si realan u razlozima i zato predlazem Samsung Galaxy S2 kao manju verziju Note-a...

Mislim da je i ovih par vaših saveta bilo dovoljno da prelomim. Zaboravih da vam se zahvalim
, ali dok ne dođe S3, mislim da će pasti S2.Žao mi je što nisam mogao da se naviknem na Note, ali dok ne dođe Galaxy2, ostaje mi da uživam u njemu! 

- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Ne bih se slozio. Ja sam presao sa HD2 na 3GS i nisam imao apsolutno nikakvih problema sa razlikom u velicini displeja. Cak mi je i pored ovolikih saka i prstiju bilo lakse da se naviknem na manje nego kad sam sa Spice prelazio na HD2.IDzO napisao:Pređeš na iP4s i onda kao da si prešao na kockicu šećera posle table čokolade
Razmisli i o tome.
U svakom slucaju, S2 je nesto kao Note ali u manjem pakovanju

S3 ce opet biti velik, istina nesto manji od Note-a ali opet velik i kabast za nosenje po dzepovima (pogotovu sada kako dolazi leto ukoliko ne furas pederusu ili torbicu).
Menjao bih se s tobom odma',ali isto tako me odbija velicina jer ne znam gde bih ga nosio.
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Behemoth, haha upravo si nesvesno objasnio nastanak samsungove reklame za Note, tj onaj logo "feel free", koji u prevodu znaci "mi smo napravili nesto dobro ali preveliko za telefon a premalo za tablet pa vi "feel free" za sta ce te da ga koristite".
Inace mali off ko ima para da napravi perfektan geek combo. Galaxy note + SE Smartwatch + stereo BT slusalice
Inace mali off ko ima para da napravi perfektan geek combo. Galaxy note + SE Smartwatch + stereo BT slusalice