Samsung Galaxy S+ ili SE Xperia Pro?
Samsung Galaxy S+ ili SE Xperia Pro?
.Pozdrav ljudi.Za 15 -tak dana trebao bih da obnovim ugovor u Telenoru i dvoumim se izmedju gore pomenutih modela.Ka Samsungu naginjem zbog GG,dobrog displeja,audio cipa i nesto brzeg cpu,SE pak ima hw tastaturu i dobice zvanicno ICS.Koji je pametnija kupovina u slucaju da resim da prodam telefon posle par dana i dodam pare za HTC Evo 3D,tj koji model bi brze i skuplje prodao?
-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
Re: Samsung Galaxy S+ ili SE Xperia Pro?
S+ ces pre utopiti posto je dosta popularniji model, a cena je slicna.
Wolf 87, i moj glas ide za S+,sto kaze psyhound dosta je popularniji model,pa ce se samim tim i brze utopiti..
Hvala na pomoci.Nista,uzimam onda SGS+ pa cemo videti.Koliko bih mogao da ga cenim 1 dan starog?
- hirurg
- Banned
- Pridružio se: Sub, 19. Dec 2009. 23:51
- :: Samsung Galaxy Note
- :: Samsung Galaxy Tab 2
- Kontakt:
Одг: Samsung Galaxy S+ ili SE Xperia Pro?
Mislim da nije pametna ideja da ga utopis i mjenjas za evo puno vise kesa a mala razlika...a samsung ti je za se izmislio svijet tako da nema dileme
SAMSUNG GALAXY NOTE N7000
Pa i nije neka velika doplata u pitanju posto ne planiram kupovinu novog,vec polovnog sa oglasa.A vidim da se Evo i Sensation mogu naci za 250-270e.Ako zalivadim SGS+ za tipa 200e doplata nije strasna,a dobijam jaci cpu,gpu i vise rama.
- hirurg
- Banned
- Pridružio se: Sub, 19. Dec 2009. 23:51
- :: Samsung Galaxy Note
- :: Samsung Galaxy Tab 2
- Kontakt:
Одг: Samsung Galaxy S+ ili SE Xperia Pro?
I bateriju da places,cemu ram i cpu jaci??? X box i udri igrice.
SAMSUNG GALAXY NOTE N7000
-
- Sertifikovani Trol
hirurg, sa EVO 3D bi sigurno plakao zbog baterije... Ali ako covek 'oce da uzme nek' uzme.
Ali ja bih pre preporucio Sensation nego EVO 3D, na prvom mestu bas zbog trejanja baterije, a sam 3D vrlo brzo dosadi.

Ali ja bih pre preporucio Sensation nego EVO 3D, na prvom mestu bas zbog trejanja baterije, a sam 3D vrlo brzo dosadi.
- mladen_bgd
- Mobil fan
- Pridružio se: Uto, 30. Sep 2008. 05:42
Ne bih se slozio sa tobom u vezi baterija, vise i brze srce Sensation nego EVO 3D. Pritom Sensation ima slabiju bateriju od EVO 3D i manje rama. Jedino sto je jaca malo kamera. 

-
- Sertifikovani Trol
'bem ga... Uvek zaboravim da XE ima dosta jacu batariju od obicnog Sensationa pa zato izvlaci toliko dugo. 
A sto se tice RAM-a, bolje mi se pokazao SXE od EVO 3D iako ima manje... Dobro, to je vec mozda zbog ICS.

A sto se tice RAM-a, bolje mi se pokazao SXE od EVO 3D iako ima manje... Dobro, to je vec mozda zbog ICS.

- mladen_bgd
- Mobil fan
- Pridružio se: Uto, 30. Sep 2008. 05:42
Ja kod sebe jos nisam ubacio ICS, cekam oficijalni. A sto se tice baterija generalno HTC je u problemu zbog toga, zbog njihovog mrtvog Sense-a, koji je ne stedi ni malo.
A opet i sve zavisi od koriscenja znam dosta ljudi koji su presli sa Sensation-a na EVO bas zbog baterije i kazu da kod njih duze traje. Citao sam po forumima. Iskreno ja sam skoro presao na android uzeo bas EVO 3D i baterija od 12-14 sati bez stednje i sa intezivnim koriscenjem, a normalnim koriscenjem dan bez problema. Bio sam dugogodisnji korisnik iOS uredjaja i kod iOS-a je to mnogo bolje odradjeno. Valjda ce ovaj novi ICS to da resi.

A opet i sve zavisi od koriscenja znam dosta ljudi koji su presli sa Sensation-a na EVO bas zbog baterije i kazu da kod njih duze traje. Citao sam po forumima. Iskreno ja sam skoro presao na android uzeo bas EVO 3D i baterija od 12-14 sati bez stednje i sa intezivnim koriscenjem, a normalnim koriscenjem dan bez problema. Bio sam dugogodisnji korisnik iOS uredjaja i kod iOS-a je to mnogo bolje odradjeno. Valjda ce ovaj novi ICS to da resi.