Mobilni za najbrze i najlakse kucanje

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
Zapisanojeuvremenu
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pon, 11. Jun 2012. 23:17
:: nokia 2700 classic

Mobilni za najbrze i najlakse kucanje

Post od Zapisanojeuvremenu »

Evo, ovako. U toku sutrasnjeg dana najverovatnije kupicu mobilni telefon iz ponude vip mobilnih uredjaja za 1 dinar. http://www.vipmobile.rs/mobilni-uredjaji.1146.html Prilazem vam link stranice, sa molbom za pomoc. Dakle, od svih telefona, za 1 dinar (ako nekome ne bude mrsko, jer mi je stvarno jako bitno, kupujem mob posle dugo vremena i najbitnije mi je da na njemu budem mogao brzo i lako nauciti da kucam na dodir, posto ce mi to biti prvi takav mobilni, mada sam pre dve godine u vrlo kratkom periodu od oko dva meseca koristio i iphone, sa stilosom, i mislim rezistivnim ekranom, pa bih sada zeleo da ne napravim gresku u izboru, i da mi ono najbitnije sto zelim - da kucam brzo i lako, bude omogucena :) ), trenutno mi su, barem zasad, dva u opticaju. Samsung Galaxy Fit (a buni me nesto, kod ovog mobilnog uredjaja, u vip ponudi nema oznake S5670, a na mobilni svet sajtu ima, a mobilni je izgleda isti, tako da nema nikakve razlike, zar ne? ), i Huawei Ascend G300. Zeleo bih cuti misljenje o ova dva telefona, ali i preporuku, iz ove ponude u vipu, koju bih zaista molio da pogledate, koji bi mi preporucili, a da je to ono sto ja trazim, dakle, ne mora biti jedan od ova dva, jer se jos nisam definitivno nista odlucio. Zeleo bih, dakle, cuti preporuku za ova dva telefona, koji je bolji, i ako je taj bolji, koliko je, i postoji li, mozda, u vip ponudi neki koji je bolji i od njega, u onome sta ja zelim. Unapred se zahvaljujem. :)

Behemoth
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 10. Okt 2009. 13:59

Re: Mobilni za najbrze i najlakse kucanje

Post od Behemoth »

Samsung ti je svakako bolji telefon,U Huawei ja licno nemam jos uvek nekog poverenja tako da bih ti svakako preporucio Samsung.Oznake koliko vidim nema ni na ostalim telefonima,kao sto je S2 recimo I9100,Note N7000 itd.
I da,koliko znam Iphone nikada nije imao rezistivni ekran,neka me ispravi neko ako gresim :)
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.

hibiskus
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sre, 18. Mar 2009. 01:34

Post od hibiskus »

Po meni brzina kucanja poruka nije do telefona, nego to tastature/softvera koji se nalazi u njemu. Npr. ja sam nekad imao SE X10 sa 4" ekranom na kome mi je bilo teze da kucam poruke od sadasnjeg LG kc910 3"(stariji model sa rezistivnim ekranom) samo zato sto na LG-u ima T9 kucanje na srpskom

hirurg
Banned
Pridružio se: Sub, 19. Dec 2009. 23:51
:: Samsung Galaxy Note
:: Samsung Galaxy Tab 2
Kontakt:

Post od hirurg »

Zapisanojeuvremenu, od ta dva dajem ocjenu 10 za samsung a kecinu za kineza...mada neces se usreciti nesto posebno ni sa tim samsungom...no dobro pocetnik si. za 1 din idu takvi telefoni, Behemoth, potpuno si upravu oduvjek je kapacitivni ekran, tako da ne znam sto je doticni imao problem sa kucanjem???
SAMSUNG GALAXY NOTE N7000

tomas.hokenberi
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
:: Samsung GalaxyNote20

Post od tomas.hokenberi »

hirurg, Behemoth, verovatno je Zapisanojeuvremenu koristio neki kineski "Iphone", a ne Iphone cim pominje rezistivni ekran i olovcicu (stilus).
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Najverovatnije je bio neki sciPhone, vPhone ili neko slicno go**nce, jer pravi iPhone niti ima olovku, niti je imao ikada rezistivni ekran. Tek uvodjenjem iPhona se i pocelo sa masovnom proizvodnjom telefona sa kapacitivnim ekranima. Kucanje na njemu nije lose, meni ide poprilicno dobro, osim ako jako zurim, a najbolja tastatura za kucanje ikada mi ostaje ona na Nokia E61, probao sam i ove novije "zbijene" Nokije, ali za mene je to losija tastatura.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

sugarcoated_ass
Sertifikovani Trol
Sertifikovani Trol
Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
:: Samsung Galaxy A52s
:: Nokia 8.1

Post od sugarcoated_ass »

Uopste Touch sreen telefoni su ocajni za brzo kucanje. Koliki god da je ekran nista ne moze da zeni hardverske dugmice koje lepo osetis pod prstima... Eh, kad se setim slepog kucanja poruka ispod skolske klupe. XD

Odgovori