Moze preporuka :)
-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
Re: Moze preporuka :)
E da... Zaboravih da dodam. Pripremi i 15000 din za svaki slucaj ako te panduri savataju na bajsu sa obe slusalice u usima + muzikom. 

- tomas.hokenberi
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
- :: Samsung GalaxyNote20
psyhound, samo na pesackim prelazima i javnim saobracajnicama. Ako vozi po odvojenim biciklistickim stazama ne preti joj takva kazna.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
tomas.hokenberi, pa s obzirom koliko po nasim gradovima ima uredjenih ili uopste izgradjenih biciklistickih staza... 
Znam da su male sanse da se desi ali sve je moguce. Imam par baksuza koji su placali kazne zbog prelazenja ulice u pripitom stanju, kucanja poruke na mobilnom telefonu pri prelasku preko pesackog ili mokrenja iza drveta u nekoj vuko*ebini gde je javni WC ravan naucnoj fantastici, pa zato sam se nasalio na tu temu.

Znam da su male sanse da se desi ali sve je moguce. Imam par baksuza koji su placali kazne zbog prelazenja ulice u pripitom stanju, kucanja poruke na mobilnom telefonu pri prelasku preko pesackog ili mokrenja iza drveta u nekoj vuko*ebini gde je javni WC ravan naucnoj fantastici, pa zato sam se nasalio na tu temu.

Vozim mtb, pa nemam problema sa saobracajem
Otici cu u ponedeljak u neku prodavnicu pa cu da pogledam sta ima i sta cu, hvala svima.

Otici cu u ponedeljak u neku prodavnicu pa cu da pogledam sta ima i sta cu, hvala svima.
asdfghjkl;'
Ako se jos uvek moze naci (ovde je 70 jura) Nokia 5220 bi bila pravi izbor, preporuka sa moje strane.