symbian 7.0 vs 8.0
- Ninolina
- Moderator

- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2
symbian 7.0 vs 8.0
- Miškoni
- Administrator

- Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
- :: Samsung S7
- :: Huawei Y6
ninolina, svaki noviji OS je po malo napredniji od prethodnog ali to uglavnom nije neka velika razlika, bar tebi neće biti.
Dokumenta možeš i da gledaš i da edituješ pomoću Quick Office paketa (Word, Excel, Power Point).
Dokumenta možeš i da gledaš i da edituješ pomoću Quick Office paketa (Word, Excel, Power Point).
● PRAVILA FORUMA ●
- Nikola Vapa/CA
- Mobil fan

- Pridružio se: Sub, 24. Sep 2005. 20:19
Stari problem,da li kupiti ono sto je lepo za oko ili mnogo bolje a ruznije.To moras sam odluciti,razlika je noc i dan u korist 6680,a ako zelis lepotu...(imao sam isti problem 7610-6630,pa sam odlucio za ruzniju varijantu a bolju, i nisam se pokajao a izgled mi je sad zanimljiv,sto se kaze privikao sam se na ovaj neobican oblik)
- Lomnica_city
- Expert

- Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
- :: Alcatel Idol Ultra
- :: Nokia N82
- Lomnica_city
- Expert

Ukusi su razliciti, neko kaze za 6680 da je odvratan jer ima oblik cigle, nekome je to lepo, drugi kazu da je 6630 kruska, opet se nekome i to dopada, neko ne voli ni jedno, ni drugo vec preklop...i tvrdi da bas tako izgleda poslovni fon
.
Ali sve je to off, Ninolina se vise nije javila, a u dilemi je pominjana 7610...
Ali sve je to off, Ninolina se vise nije javila, a u dilemi je pominjana 7610...
- Ninolina
- Moderator

- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2
Ja sam još uvek tu i pažljivo pratim sve komentare. Nisam još kupila novi mob tako da mi svaki komentar mnogo znači. Nisam još nigde uspela da pronađem 7610 pa ako neko zna gde ima neka javi. Ako ga ne nađem ipak mi ostaje dilema k750 ili 6680.Oljica napisao:Ali sve je to off, Ninolina se vise nije javila, a u dilemi je pominjana 7610...
A koji ti tel koristiš Oljice?
- zavodnick
- Expert

- Pridružio se: Uto, 08. Nov 2005. 10:32
- :: N8
- :: N95 8 Gb, Lumia 1520
ninolina, sad kad ne krepah od smijeha.Ti nemas dilemu nego trilemu.E da ti rjesimo i tu drugu dilemu.Iskreno ja sam imao SE k750i i tel je stvarno super i sve to...kamera 2 Megapixela,blic...jos milion chuda i chudesa ali nema Symbian.Vjeruj mi ko se na Symbian navuche ni drustvo za odvikavanje ne moze da mu pomogne...Tu mozes sve sto ne mozes na ostalim telefonima, da instaliras, skidas,kupujes,prodajes,oduzimias .... dodajesh... <---zar ovo nije neka pjesma ...

Ljubav je zeznuta stvar. Ne znas kad dodje, ali kad te ostavi...boli!
Ja bih se libio da kazem da je moja preporuka upravo 6630 (posedujem isti). Sto se tice dizajna, uzivo mnogo bolje izgleda nego na slikama. 6680 jeste lepsi i deluje klasicnije od 6630, ali jedino sto mi NEOPISIVO smeta kod 6680 je tastatura koja ima cheapo providne "gumbicje"
Inace, sjajno dizajniran za vreme kad je izasao.
Preporuka: 6630, a ako se "ima se, moze se", onda N70.
ZedPi
Preporuka: 6630, a ako se "ima se, moze se", onda N70.
ZedPi
Silnom plastikom ??? Pa od cega je to napravljen 6680 nego od plastikeLomnica_city napisao:Nebih bas rekao da sa onom silnom plastikom izgleda elegantnije od hromirane 6680,treba videti 6680 uzivo pa ces znati zasto je elegantan i najvisa poslovna klasa!
Pozdrav
Ma OK telefon je stvarno lep ali me uzasno nervira ona kamera na vrhu i oni providni plasticni dugmici (deluju veoma jeftino).
Neznam zasto ali me ne Nokia 6680 neprivlaci ni priblizno onoliko koliko me je privlacila N6630 pre nego sto sam je kupio.
Neki dan ga je uzeo moj brat od strica i mogu reci da nevredi dodavati 60evra za ovaj fon.
Moj savet 6630 ako hoces nesto bolje onda je to definitivno SE K750.
Pozdrav od Bagzija !
- Lomnica_city
- Expert

Ama nisam mislio na masku nego na onaj deo sa strane gde je na 6680 hrom a na 6630 bas debeeelo parce plastike koje se mom bratu vec izgrebalo vise nego meni hrom zato sto ima neke brazde i nekako mi ona vratanca za memorijsku malo strce pri kraju,jel to i kod vas ostalih?Mislim na onaj jezicak na kraju,ne na vratanca u celini?
Pozdrav
Pozdrav