Samsung Galaxy S2/3 ili Iphone

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
wotlk
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Čet, 05. Jul 2012. 08:49
:: Nokia N95

Re: Samsung Galaxy S2/3 ili Iphone

Post od wotlk »

ja ne razumem tu dilemu iphone vs. galaxy s2 ili s3. ako gledaš galaxy liniju, to već znači da ti treba telefon sa velikim ekranom - i tu iphone već nema šta da traži. ili ti nije palo na pamet da je veličina ekrana ipak važna karakteristika u odnosu na tvoje potrebe?
Prvo želim da se zahvalim svima na odgovorima! :)

Gledam da uzmem što bolji telefon.
Video sam veličine Samsungovih i HTC modela, nije baš da želim telefon za koji je potreban lift da bi došao od vrha do dna ekrana, ali ipak to nije od presudnog značaja. To je nešto preko čega ću najlakše preći.

Još jedna preporuka koju sam dobio je HTC One X.

sugarcoated_ass
Sertifikovani Trol
Sertifikovani Trol
Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
:: Samsung Galaxy A52s
:: Nokia 8.1

Post od sugarcoated_ass »

Mozes videti i One S ako bi mozda malo manji ekran, a sa njim sigurno neces pogresiti. :)

dule88
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 27. Sep 2011. 19:03

Post od dule88 »

Kakav iPhone t.j smece od telefona,platis ga 500 eura a nema bluetooth i ostale osnovne stvari,kupi S3 ako mozes,ako ne S2 i bices prezadovoljan,veruj mi.

lapac
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sre, 13. Jun 2012. 21:30
:: iPhone 3Gs 16GB Crni
:: Nokia 5228 s7 Slim

Post od lapac »

dule88 napisao:Kakav iPhone t.j smece od telefona,platis ga 500 eura a nema bluetooth i ostale osnovne stvari,kupi S3 ako mozes,ako ne S2 i bices prezadovoljan,veruj mi.
Verovatno nisi koristio iphone pa ne znas... Uzmi iphone 4-4s koji mozes....

acamatic
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 10. Okt 2011. 12:24

Post od acamatic »

Kao sto je i rekaopsyhound, mozes da vidis one S,jer je on u rangu da kazem s3..tako da moja preporuka je i dalje ista,ako imas para samo cepaj s3 i neces sigurno pogresiti...

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Pa sve samo ne galakticno djubre od kompanije Shitsung.
Mislim, opet ljudi prvi pocinju ovde ovaj dule... Ajde smirite strasti malo.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

Ja bih u ovom slucaju definitivno pucao na S3 pa S2 i tek onda na iP4. Ako pak neces da nosis poveci telefon u dzepu, onda uzimaj iPhone.
Idealno bi bilo ako bi mogao da sacekas jos koji mesec da izbace konacno i iP5 (ako nista drugo onda ce barem pasti cena 4/4S-a).
E sad, taj famozni displej tj velicina, pa nije sve ni u velicini. Licno sam mislio da nikada necu moci da nabodem slovo na iPhonetu posle HD2, ali dodjavola, iako imam cevape od prstiju a iPhone mnogo manju dijagonalu, uglavio sam se i sasvim lepo i maltene bez gresaka kuckam.
Vezano za displej, licna zamerka svim gorenavedenim modelima je isti taj displej. Po ovom suncu je totalno neupotrebljiv pa ili moras da hvatas hlad da bi video ili dao debil rukom da zaklanjas direktnu svetlos...

Behemoth
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 10. Okt 2009. 13:59

Post od Behemoth »

Upravo,ako ti smeta veliki ekran onda Iphone definitivno.Ja jutros zamalo da kupim 4S,u zadnjem momentu sam se predomislio.Prelep telefon nema sta
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.

Odgovori