6630 ili 6680

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
srkikg
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Čet, 10. Nov 2005. 14:02

6630 ili 6680

Post od srkikg »

Cao,

U velikoj sam nedoumici. Kupujem telefon ovih dana pa me zanimaju vasa iskustva.
Nokia 6630 ili 6680

Hvala

Dario
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 05. Nov 2005. 14:51

Post od Dario »

Koliko ja znam prednosti 6680 nad 6630 su bolji display, usb port, 2 kamere, lepse lezi u ruci (tako svi kazu) i ne znam josh sta, uglavnom bolje kupi 6630 jer je mnoooooogo jeftiniji a po tome sto dobijesh je dosta priblizno 6680. Sad vidi sta ce ostali da ti kazu...

POz.
gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.

Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

Imas ISTU ovakvu temu u delu Nokia pa pogledaj bolje sta su sve razlike i da li se isplati dati 60-70 evra vise (ja mislim da se isplati i tako sam i uradio i nisam se pokajao)!
Pozdrav 8)

Nikola Vapa/CA
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sub, 24. Sep 2005. 20:19

Post od Nikola Vapa/CA »

Moj savet je da ne vradi doplatiti 70 eura vise za 6680.Druga kamera sluzi samo za ukras kod nas,takodje razlika izmedju 65000 i 262000 boja se ne primecuje a ostale izmene su bez nekog znacaja.Jedino izgled telefona (po meni je lepsi 6680) ako ti je presudan za konacnu odluku.Za cenu 6680 mozes kupiti 6630+512 mb.Pozdrav

EsCoBaR
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Ned, 20. Feb 2005. 06:30
Kontakt:

Post od EsCoBaR »

Ja mislim da jedina vredna stvar za koju treba doplatiti tih 70-80 eura BLIC... Ovo ostalo tu i tamo... ;)

stefank
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 10. Okt 2004. 16:00

Post od stefank »

Ah, pa to ti pomaze samo da ubodes kljuc po mraku kad se vratis kutji pijan. :lol:
Tako da nikako nije vrijedna stvar. :P

jok_jok
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sre, 23. Nov 2005. 13:54

Post od jok_jok »

stefank napisao:Ah, pa to ti pomaze samo da ubodes kljuc po mraku kad se vratis kutji pijan. :lol:
Tako da nikako nije vrijedna stvar. :P

dobro si to rekao :lol: , tocno tako!!!

Zoka
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 18. Jun 2005. 15:07

Post od Zoka »

srkikg, ako ti je stalo do druge kamere, onda ok...Stvarno razlika nije neka...E sad, sve je na tebi...ja imam 6630 i prezadovoljna sam :wink: :)

milanmiki
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pet, 09. Dec 2005. 21:05

Post od milanmiki »

ja imam isti problem sta da radim treba mi ta dodatna kamera da li da kupim 6630 i dodatnu kameru i mem. karticu od 256 za tih 50 evra sto je skuplji 6680

jok_jok
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od jok_jok »

ako trebas dodatnu kameru, radje uzmi 6680, jer dodatna kamera za 6630 kosta oko 100e.

pozdrav! 8)

Lomnica_city
Expert
Expert

Post od Lomnica_city »

Ako mislis na video stand iliti postolje sa kamerom mislim da si lupio cenu za otprilike trecinu vecu,ne verujem da je vise od 70 evra ali i to je mnogo jer za 50 evra razlike dobijes bolji ekran,mnogo lepsi izgled,jos jednu kameru spreda (nasuprot glomaznom postolju),blic i naravno ekstra korisni active desktop u Symbian-u!I dalje mislim da se isplati dodati AKO IMAS u suprotnom nemoj da gladujes ili tako nesto samo da bi skrpio! :wink:
Pozdrav 8)

jok_jok
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od jok_jok »

oprostite, videocall stand nije 100e, ja sam ga nasao za 50 funti, to je ipak nesto manje od 100e 8)!

janka_88
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
:: Samsung S21 Ultra 5G

Post od janka_88 »

Ja dok sam bio u Italiji preko ljeta(u avgustu) nasao video-stand za 6630 i kostao je 110 eura. Vjerujem da je sada cijena pala nekih 20-30 eura.

:)

Nikola Vapa/CA
Mobil fan
Mobil fan

Post od Nikola Vapa/CA »

JOK_JOK,Kakva su iskustva sa koriscenjem video poziva u Hrvatskoj,kako se pokazao,jel zaziveo,kakve su cene?Da li si ti koristio video poziv i kakav je utisak?Vredi li kupiti 6680 iskljucivo zbog druge kamere?

Lomnica_city
Expert
Expert

Post od Lomnica_city »

Ej jel moze ovako,ajd neka niko ko nije ni video 6680 ne pise vise nista o njoj,OK?
Stvarno je bezveze vise slusati kako ona ne vredi 50 evra razlike u odnosu na 6630 samo zbog kamere jer nije samo to u pitanju i bezveze uproscavate!Ne odnosi se samo na Nikolu VAPA/CA nego na mnoge koji se tako ponasaju i komentarisu (kritikuju) nesto sto nisu ni videli!
Pozdrav 8)

Nikola Vapa/CA
Mobil fan
Mobil fan

Post od Nikola Vapa/CA »

Ne mozes ti odlucivati ko ce pisati na ovom foruma kao ni znati ko je koji telefon video ili koristio,a ovaj forum sluzi da svako kaze svoje misljenje a ono se ne mora uvek podudarati sa tvojim.Video sam pomenute telefone kao i famoznu razliku izmedju 262000 i 65000 boja,a video sam i koliko je malo znacajan nazovi blic,takodje mislim da je iluzorno platiti za nesto sto sada nicemu ne sluzi(druga kamera)a sad mi ti jos reci sta sam to vazno prevideo sto ima 6680 za razliku u ceni.Za tu razliku mozes kupiti 512 mb karticu koja je neophodna.

jok_jok
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od jok_jok »

NIKOLA VAPA/CA, videopozivi su kod nas jos besplatni, do kraja godine. ja nisam imo nijedan umts telefon, nisam ga ni isprobao. mislim da ta usluga nece bas zazivjeti, jer kod operatera koji nudi umts nokia 6680 je 720e, samsung z500v 490e, motorola e1000 440e, SE k600i je isto oko 440e. u moby shopovima cijene su nesto nize, a uostalom vecina Hrvata nezna sta je umts i svejedno im je dal im ga fon ima ili ne. ja nepoznam ni jednog hrvata koji ima umts fon!

Lomnica_city
Expert
Expert

Post od Lomnica_city »

Kao prvo nisam ja tebi zabranio da pises na forumu i dzabe se duris!Kao drugo da li je neophodna 512MB memorijska a apsolutno bespotreban blic i dodatna kamera nije na tebi da odlucis jer svako ima svoje prioritete!
Svrha mog posta je bila da ukazem da nije fer da neko ko nema ili nije bar uporedjivao 6630 i 6680 prica kako skoro nema razlike i svodi sve razlike na jos jednu kameru kad to NIJE tacno!?
Mnogi nemaju novca da stalno menjaju telefone i uzimaju na svakih mesec-dva nesto novije pa zato treba realno prikazati razlike i pustiti onog ko je pitao da odluci da li da skupi jos 50-ak evra ili ne a ne da se taj neko ubedjuje kako nema razlike i kako baca pare!Zao mi je sto si se nasao licno uvredjen mojim postom ali napisao sam da se ne odnosi direktno i samo na tebe nego na takve komentare o telefonima koje neko ko nezna ni kako izgledaju kritikuje jer je bilo takvih komentara tipa:"Ne kupujte to CUO sam da je krs ili jedan drug mi je rekao da mu se ne svidja taj i taj pa ne bacajte pare..."!
Jos jednom ponavljam NE ZELIM NIKOG DA UVREDIM ali dosta vise sa subjektivnim postovima i podelama na ove ili one.
Pa ja sam Partizanovac ali navijacu veceras za zvezdu jer je to za opste dobro pa tako i kod telefona,ako znate da je nesto dobro ili lose podelite to sa nama pa neka onda svako za sebe odluci sta ce i kako ce!
Sto se mene tice svakako bih preporucio,AKO nece da menja telefon u sledecih recimo 6 meseci,da ipak uzme 6680 jer joj je sada cena stvarno super za ono sto nudi a da li nekom treba jos jedna kamera,blic,active desktop,zastita za socivo i blic kamere,elegantniji dizajn,bolji ekran u odnosu na 6630 i sve to u kucistu nesto manjem nego 6630 to neka sam odluci a na nama je da ukazemo na prednosti i mane,a da ima neki vecih mana 6680 nebi bila prva medju smartphonovima (Pogledajte u Kaficu temu:"najbolji telefoni u 2005")!
Pozdrav i jos jednom se izvinjavam ako sam nekog uvredio 8)

MilančeBGD
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
:: Sony Xperia U
:: SE K800i

Post od MilančeBGD »

tooooooo Lomnica_city ja se slazem sa svim tim ja sam te lepo pitao ti lepo odgovorio nemojte sad da se svadjate to sam ja milanmiki kupio sam fon bas je odlican mnooogo mi se svidja hvala svima na pomoci 8) i mislim isto sto i lomnica_city da neko nema para da svakog meseca menja fon zato sam ja gledao neki fon koji ce biti Aktuelan 1god a ne neki koji ce izadji iz mode za 2meseca
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...

Lomnica_city
Expert
Expert

Post od Lomnica_city »

Hvala,hvala! :oops:
Stvarno nisam hteo da izgleda da nekog napadam ali ispostavilo se da sam tako (pogresno) bio shvacen!Naravno da je za sve najbolje da se realno cuju mane i problemi jer,kao sto rekoh,nemamo svi pare za bacanje pa ako se zeznemo u izboru sad prodacemo taj telefon pa uzeti drugi uz debelu doplatu... Nisam tako voleo ni sam da radim ni kad sam imao love da menjam svake nedelje,ako sam hteo,pa ni sad kad nemam ali hocu svima da pomognem da za svoje pare dobiju najbolje,ma koje marka i model bili u pitanju!
U zdravlje da te sluzi dok god ti ne dosadi pa je prodas a za posle nije ni vazno,jel da? :wink:
Pozdrav 8)

Odgovori