5mpx za 200-250e?
5mpx za 200-250e?
Imam vec dugo xperia mini pro,konacno bih zeleo da kupim novi fon.Karakteristike:do 200-250e nov,5mpx kamera,bez tastature qwerty,i dobar softver(ako je moguce bolji od xperie ako je ikako moguce to)!
Re: Sta sledece?
Ne znam da li zelis nov ili polovan,ali za te pare mozes da nadjes HTC Sensation sa garancijom,ili Evo 3D koji su odlicni telefoni.
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
video sam ta dva modela nova,preko 250 su otprilike,meni do 250 nov treba neki
od htc imas incredible s, desire s mozda evo 3d...
od SE - neo, arc ...
od sony-ja - xperie modele U i P...
samsung - moooozda neki dobar S2, ace plus i ace 2...
od SE - neo, arc ...
od sony-ja - xperie modele U i P...
samsung - moooozda neki dobar S2, ace plus i ace 2...
Poslednja izmena od iLuka u Uto, 07. Avg 2012. 16:25, izmenjeno 1 put ukupno.
-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
IDzo, c c c... ne citas. Co'ek rek'o da 'oce nov. S2 nov bas i nije 250 evropskih novaca. 

psyhound, jbg stariji čovek pa ne vidi!
Pardon!
Pregledavam oglase natrčao sam na nekoliko odlično očuvanih S dvojki u tom cenovnom rangu. Valjda narod "poludeo" za S3 pa da se ratosiljaju "starine".

Pardon!
Pregledavam oglase natrčao sam na nekoliko odlično očuvanih S dvojki u tom cenovnom rangu. Valjda narod "poludeo" za S3 pa da se ratosiljaju "starine".

● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
Necu te fenseraj(za mene)telefone tipa s3,iphone,s2 nego obican.Xperia mini pro ubijak kako je dobar ali eto treba mi veci ekran.Luca-Imao sam ace i nista mi se nije svideo,a za arc hmmm taj mi se cini ok ali dali je zaista napredniji u svakom smislu od mini pro?
-
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Ned, 13. Maj 2012. 08:23
- :: SE Xperia mini st15i
- :: SE c510
Evo ja bix ti preporucio sony xperia go ekran 3,5 inca,dual core procesor 1Ghz otporan na udarce i vodu,kamera 5mp veoma dobar fon 

Imas arc,ray ne znam da li ti se svidja,po meni je isto on ok...onda mozes i samsung s+,i on je ok..
-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
Motorola Defy+ mozda? 
480 x 854 na 3.7“, 2 GB interne, 512 MB RAM, 1GHz, Waterproof...

480 x 854 na 3.7“, 2 GB interne, 512 MB RAM, 1GHz, Waterproof...
psyhound-nikada nisam uzimao od motorole ne znam dali je bas sigurna kupovina,npr radi on i to ali dali je softverski dobro podrzan?acamatic-arc i taj ray su mi ok ali dali oni imaju ics update i jel su laki za root?jer na ovome nisam to uradio prilicno je tesko.StefanTpc-ne svidja mi se nesto bas
stefi90, po cemu mislis da su Motorole nesigurne kupovine? Ako te bas hoce neki maler, falinku mozes dobiti na bilo kom drugom modelu. To sto se kod nas veoma retko nude Motorole je stvar drugacije prirode. Ako nisi zahtevan korisnik, preporucujem ili Defy ili Motoluxe. Da ima i Atrix II, to bi definitivno bio pun pogodak, ali nazalost nema...
motorola defy + je sa pooslednjim zvaničnim firwareom na gingerbreadu a već gura kuvani ics ko od šale, spremaju se da ga bace i na jellybean, to što se softvera tiče.
pogledaj i koliko je lg l7, ako se ne varam da je on oko 250 a ima 4.3" ekran mada nije bas jak hardverski ali ne deluje ni lose
pogledaj i koliko je lg l7, ako se ne varam da je on oko 250 a ima 4.3" ekran mada nije bas jak hardverski ali ne deluje ni lose
ok ovako neka bude za kraj:ray,arc,defy + i koja sada od ta 3?:)
-
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Ned, 13. Maj 2012. 08:23
- :: SE Xperia mini st15i
- :: SE c510
Ja bih isao na xperiu arc mada arc ima isti chip set kao i mini pro razlika je samo u kameri i vecem ekranu. 

stefi90, u svakom slucaju jaci je arc s od defy+,a i pise da moze da bude na verziji softvera v4.0.4,i da ne moze da se upgrejd,na v4.1,e sad sto se tice ray-a,on ti je manji od arc,ima sekundarnu kameru(ako ti je to vazno..)ali zato i slabiji procesor od arc..E sad ja bih birao arc,mada na tebi je da odlucis,a i da vidimo sta ce reci ostali..
acamatic -hvala ti na kratkom i jasnom objasnjenu to jest odgovoru,imam sad jedno pitanje da li se lako rootuje arc?kao npr.galaxy ace(koji sam imao)
stefi90, na to pitanje ti stvarno ne mogu da ti odgovor, ali sam potpuno siguran da imamo ovde ljude koji to mogu lako odraditi,tj pomoci ce ti u tome..
P.S. ne znam da li sam ti napomenuo,ali da znas da arc nema sekundarnu kameru,ako ti je to vazno...jer nekima je i to dosta bitno..
P.S. ne znam da li sam ti napomenuo,ali da znas da arc nema sekundarnu kameru,ako ti je to vazno...jer nekima je i to dosta bitno..
Ma nisam ni fotogenican nesto:),vazno da i ta jedna je extra!....a kakav je arc ovaj bez s?koja je razlika jer sam sada video ima 2 ta arca